'Hizmetlerin Arka Planında Vekilimiz Taytak Var'

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, arka arkaya yapılan birçok hizmetin arka planında MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, son dönemlerde Bolvadin’de meydana gelen atılımın kaynağının Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Taytak, olduğunun altını çizdi.

'Hizmetlerin Arka Planında Vekilimiz Taytak Var'

Yaklaşık 10 yılı aşkındır Bolvadin’de süregelen rantçı yönetim anlayışının MHP kadrolarıyla sona erdiğini ifade Başkan Kızıltoprak, Milletvekili Taytak ile birlikte yepyeni ve engelsiz bir hizmet döneminin başladığının altını çizdi.  Yerel seçimlerde bölgesinde üçte üç yapan Mehmet Taytak ile beraber belediyelerin son derece uyumlu çalıştığının altını çizen Kızıltoprak, Bolvadin özelinde Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ile birlikte hizmet kervanının katlanarak artacağını kaydetti. Kızıltoprak şunları kaydetti: “Günümüzde ilçemizde yıllardır yapılamayan ve günümüzde sahiplenilmeye çalışan hizmetlerin arka planında ki dinamo Milletvekilimiz Mehmet Taytak’tır. Bolvadin’de yapılacak olan hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve Belediye Başkanlarımız yoğun efor sarf etmektedir. İlçe genelinde yönetim iktidardayken yılan hikâyesine dönen pek çok konuyla Milletvekilimiz Taytak bizzat ilgilenmiştir. Yıllardır bitmeyen ve iktidar döneminde yılan hikâyesine dönen konulardan bir tanesi olan Çay Yolu’nda eksiklerin giderilmesi, Bolvadin’e yapılacak yeni hastane ve TOKİ 2. Etap projesi için çalışmalar en üst düzeyde devam etmektedir. Trafo Merkezi, Kestemet Şehitliği, KOSGEB Temsilciliği ve hastaneye uzman doktor kadroları başlıklarında da Milletvekilimiz Ankara bürokrasisinde etkin rol oynamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Bolvadin Belediyesinde en iyi hizmetin getirilmesi için tüm hibe ve destek paketleri içinde çeşitli girişimlerde bulunularak yıllardır hizmet alamayan Bolvadin halkına sözde değil özde hizmeti getireceklerini taahhüt etmiştir. İktidar mensuplarının bu hizmetleri kendileri getiriyormuş gibi rol çalmasının hiçbir önemi yoktur. Vatandaşlar kendinden olanla olmayanı çok iyi ayırt edebilmektedir. Hizmetler noktasında vekilimiz kefildir.”

Bakmadan Geçme