Hizmetlerde sorun yaşanmayacak – Kocatepe Gazetesi

18 Mayıs 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ), Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden (AKÜ) bölünerek yeni bir üniversite olarak kurulması kararının ardından AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında AFSÜ Tıp Fakültesi toplantı salonunda üniversite hastanesinin devir teslim sürecinin yürütülmesinde izlenecek yol ve planlamalar [&hellip]

18 Mayıs 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (AFSÜ), Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden (AKÜ) bölünerek yeni bir üniversite olarak kurulması kararının ardından AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında AFSÜ Tıp Fakültesi toplantı salonunda üniversite hastanesinin devir teslim sürecinin yürütülmesinde izlenecek yol ve planlamalar için toplantı düzenlendi.
AFSÜ’den Rektör yardımcıları Prof. Dr. Adem Aslan, Prof. Dr. Ümit Dündar ve AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın yanı sıra her iki üniversitenin genel sekreterleri ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.
MAĞDURİYETE MAHAL VERİLMEYECEK
Rektörler Solak ve Okumuş devir teslim işlemleri esnasında karşılıklı yardım konusunda ve işlemlerin hiçbir mağduriyete mahal vermeden yürütülmesi hususunda iyi niyet beyanında bulunarak, üniversite çalışanlarının, öğrencilerin ve Afyonkarahisar halkının bölünme sürecinde verilen hizmetlerde herhangi bir sorun yaşamayacağını ifade ettiler.

Bakmadan Geçme