• Haberler
  • Genel
  • 'Hizmetin iktidarı muhalefeti olmaz' – Kocatepe Gazetesi

'Hizmetin iktidarı muhalefeti olmaz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hizmetin iktidarı ve muhalefeti olmayacağını söyledi. Özkaya, 'Halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Bizim için herkes aynıdır. Bu anlayışla 13 yıldır hizmet ediyoruz ve bundan sonrada halkımızın desteği ile etmeye devam edeceğiz' dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ve bölgesinde sürdürdüğü seçim [&hellip]

“Hizmetin iktidarı muhalefeti olmaz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hizmetin iktidarı ve muhalefeti olmayacağını söyledi. Özkaya, “Halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Bizim için herkes aynıdır. Bu anlayışla 13 yıldır hizmet ediyoruz ve bundan sonrada halkımızın desteği ile etmeye devam edeceğiz” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ve bölgesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarına Dazkırı ve Evciler ilçeleri ile devam etti. Evciler de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Özkaya, ziyareti esnasında CHP’li Evciler Belediye Başkanı Saim Özer karşılaştı. İlçe meydanında Belediye Başkanı Özer ile hasbihal eden Özkaya, Belediye Başkanı Özer’in taleplerini aldı.
BAŞKAN ÖZER, ÖZKAYA’DAN
DESTEK İSTEDİ
Öncellikle Evciler Belediyesi ile DSİ arasında imzalanan protokol gereği içme suyu borçlanması ile ilgili sorun konusunda Milletvekili Özkaya’dan destek isteyen Başkan Özer, “Bu sorun bir an önce çözülmeli yoksa ilçemiz büyük bir sıkıntı yaşayacak” dedi. Bunun üzerine Milletvekili Özkaya, DSİ yetkililerine sorunu aktaracağını fakat bunu bir dosya halinde kendisine iletilmesini istedi. Konun takipçisi olacağını vurgulayan Özkaya, “Evciler halkımızın sorununu çözmek bizim boynumuzun borcu. Belediyemizin hangi parti olduğu çok önemli değil. Burada amaç hemşerilerimize hizmet etmektir. Çözüm konusunda ne gerekiyorsa üstümüze düşene yapmaya hazırız” dedi.
GÜBRE VE YEMDEN
KDV KALDIRILACAK
Evciler ilçesindeki temaslarını tamamladıktan sonra Dazkırı’ya geçen Milletvekili Av. Ali Özkaya, İlçe halkı ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Özkaya,AK Parti’nin yeni seçim beyannamesinden bahsederek, gübre ve yemden kaldırılacak olan KDV’nin çiftçiler için önemine değindi. Dazkırı’nın Afyonkarahisar ekonomisine katkı sağlaması için özellikle çiftçinin üretebileceği alternatif ürünleri dile getiren Özkaya, ıtri bitkiler üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini vurguladı. İlçe merkezinde esnafları da ziyaret eden Özkaya, daha sonra Afyonkarahisar merkezine dönerek, Karaaslan ve Saltık köyleri ile Nuribey beldesini ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme