“Hizmet yolunda ben de varım”

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Beder, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı’nı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna duyurdu AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen'e yapan Av. Fatih Beder, milletin vekili olarak Afyon-karahisar'a hizmet etmek istediğini ifade etti. AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan [&hellip]

"Hizmet yolunda ben de varım"

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Fatih Beder, AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı’nı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna duyurdu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen’e yapan Av. Fatih Beder, milletin vekili olarak Afyon-karahisar’a hizmet etmek istediğini ifade etti.
AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Milletvekili aday adayı Fatih Beder, hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğini bildirdi. Beder açıklamasında şunları dile getirdi: “Bugün kendi adıma geçmişe dönüp baktığımda siyasi kariyerime başladığım ilk andan günümüze, yoğun bir gayret içerisinde ülkemize ve memleketimize hizmet yolunda durmaksızın yapmış olduğumuz çalışmaların, yorgunluk hissetmeden geçen günlerin heyecanını ve partim adına maziye baktığımda ise kurulduğu zamandan bu yana partimizin nereden nerelere geldiğinin idrakiyle son derece gururlu bir gün yaşıyorum. Daha dün gibi aklımda; 3 Kasım 2002 genel seçimleri. Pek çok kimsenin muhtar dahi olamaz dediği Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun önderliğinde bu kutlu davaya gönül vermiş yol arkadaşlarının kurdukları Adalet ve Kalkınma Partisi henüz bir yaşını yeni doldurmuşken katıldıkları ilk seçim. Her ne kadar partileri yeni olsa da merhum Yahya Kemal’in ölümsüz dizelerinde zikrettiği gibi; ‘Ne harabiyim, ne harabatiyim, kökü mazide olan atiyim’ ifadesinin bir tecellisi gibi, kökleri çok eskilere dayanan bir dava hareketinin yeni bir isim altında inkişaf etmesinin adıydı Adalet ve Kalkınma Partisi. Ama onlar yalnız değillerdi. Onların ardında bu davaya mutlak surette inanmış, bu dava uğruna çileler çekmiş ve gerekirse bu dava uğruna yeni çileler çekmeye, zulümlere maruz kalmaya hiç tereddüt etmeden hazır olan bir topluluk vardı.”
DAVA ADAMLARI İLE BİRLİKTEYİZ
Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan övgüyle bahseden Milletvekili aday adayı Av. Beder, “Millete hizmet yolunda bende varım” dedi. Beder, “Dünya 5 ten büyüktür diyen Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun dava arkadaşlarının nice zorluklara, darbelere göğüs gere gere, yeri geldiğinde gaflet ve delalet içerisinde olup da ülkesine ihanet edenlerden hançer yiye yiye bu günlere getirip taşıdığı bayrağı, Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde ve bu davaya yeni katılan yürekli dava adamlarıyla birlikte daha ileriye taşıma gayreti göstermek üzerimize düşen en önemli görevdir. İşte tam da bu yüzden, Afyonkarahisar’ımıza, ülkemize ve aziz milletimize hizmet yolunda ‘Ben de varım.’ diyorum. Kurucu Genel Başkanımızın ‘Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ sözünün altını çizerek, Afyonkarahisar’ımızın en genç aday adaylarından birisi olarak, doğduğum, büyüdüğüm, tüm siyasi birikimimi edindiğim, adeta evim, yuvam, ailem olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Afyonkarahisar Milletvekili olmak üzere aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme