• Haberler
  • Genel
  • “Hizmet senden, destek bizden” – Kocatepe Gazetesi

“Hizmet senden, destek bizden” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Pazarı esnafından tam destek aldı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Pazarı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı ve bereketli satışlar dileyen Çoban, halkın istek ve sorunlarını dinledi. Pazar esnafıyla ve Ataköy mahalle sakinleriyle sohbet eden Çoban gördüğü sıcak ilgi ve samimiyetten dolayı bir hayli renkli ve neşeli anlar [&hellip]

"Hizmet senden, destek bizden"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Pazarı esnafından tam destek aldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ataköy Pazarı esnafını ziyaret etti.
Pazar esnafına hayırlı ve bereketli satışlar dileyen Çoban, halkın istek ve sorunlarını dinledi. Pazar esnafıyla ve Ataköy mahalle sakinleriyle sohbet eden Çoban gördüğü sıcak ilgi ve samimiyetten dolayı bir hayli renkli ve neşeli anlar yaşadı. Pazar esnafı, Çoban’a “Hizmet senden, destek bizden, Ne söz verdiysen yerine getirdin, inşallah ilimize daha çok hizmet edeceksin” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar AK Parti İl Teşkilatı ile Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ziyaret etti. Çoban, Baro Başkanı Turgay Şahin ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu’yu da ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme