• Haberler
  • Genel
  • “Hizmet ne kadar iyi olursa, Afyon’un önü o kadar açık olur”

“Hizmet ne kadar iyi olursa, Afyon’un önü o kadar açık olur”

Vali Hakan Yusuf Güner Termal Otel ve Tesislerde incelemelerde bulundu. 5 yıldızlı Termal Otellerin Afyonkarahisar'da bulunmasının kent için sayısız faydalarının olduğunu ifade eden Vali Güner, “Termal Oteller’de hizmet ne kadar iyi olursa, Afyonkarahisar'ın önüde her bakımdan açık olacaktır” dedi Vali Hakan Yusuf Güner, iade-i ziyaretleri kapsamında Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel, Anemon [&hellip]

"Hizmet ne kadar iyi olursa, Afyon'un önü o kadar açık olur"

Vali Hakan Yusuf Güner Termal Otel ve Tesislerde incelemelerde bulundu. 5 yıldızlı Termal Otellerin Afyonkarahisar’da bulunmasının kent için sayısız faydalarının olduğunu ifade eden Vali Güner, “Termal Oteller’de hizmet ne kadar iyi olursa, Afyonkarahisar’ın önüde her bakımdan açık olacaktır” dedi

Vali Hakan Yusuf Güner, iade-i ziyaretleri kapsamında Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel, Anemon Termal Otel, İkbal Termal Otel, Ömer Termal Tesisleri, Oruçoğlu Termal Otel, Korel Termal Otel ve Özdilek Alışveriş Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Hakan Yusuf Güner beraberinde İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İŞKUR İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, AFJET Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk ve Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Tozan’la birlikte yaptığı inceleme ve ziyaret turuna Çakmak Otelden başladı. Çakmak Otel sahibi Mehmet Çakmak ve Otel Genel Müdürü Adil Türkoğlu tarafından karşılanan Vali Güner ve beraberindekilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler daha sonra Budan Termal Otel’i ziyareti sırasında Otel sahibi Celal Budan ve Otel Genel Müdürü Vahap Kaya, Güral Termal Otel’i ziyareti sırasında NG Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Anomen Termal Otel’i ziyareti sırasında Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş ve Otel Müdürü Selçuk Kaplan, İkbal Termal Otel’i ziyareti sırasında İkbal Yönetim Kurulu Başkanı Salim Pancar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Evren ve Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Ömer Termal Tesislerini ziyareti sırasında Ömer Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Yakan, Başkan Yardımcısı Muhittin Küllü ve Tesisler Müdürü Nurettin Ayyıldız, Oruçoğlu Termal Oteli ziyareti sırasında Oruçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç ve Holding Genel Koordinatörü Aydın Güneş, Korel Tormel Oteli ziyareti sırasında Korel Termal Yönetim kurulu Başkanı Ali Korkmaz ve Otel Genel Müdürü Ümit Uysal, Özdilek Alışveriş Merkezi’ni ziyareti sırasında ise Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve İşletme Müdürü Nihat Günsel tarafından karşılandı.
“POTANSİYEL İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANILMIŞ”
Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler, Afyonkarahisar merkezinde bulunan Termal Oteller ile Termal Tesislerin tüm bölümlerinde detaylı bir inceleme yaparken tesisler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
Termal Oteller ile Termal Tesisleri incelemeleri sonunda bilgiler veren Vali Güner, “Afyonkarahisar merkezinde bulunan termal otel ve tesisleri ziyaret etmek bugüne nasipmiş. Afyonkarahisar’a geleli yaklaşık 4-5 ay gibi bir süre oldu. İlimizde Termal anlamda çok ciddi çalışmalar yapılmış, bu çalışmalara Afyonlular destek olmuş, sivil toplum kuruluşları, hayırseverler, yatırımcılar, Valilerimiz ve yerel yönetimler destek olmuşlar. Öncelikle termal yatırımlarla ilgili olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Potansiyel iyi bir şekilde kullanılmıştır.” dedi.
“İSTİHDAMA KATKI SAĞLANIYOR”
Ziyaretler sırasında aldığı bilgiler ışığında 5 yıldızlı Termal Otellerin Afyonkarahisar’da bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Termal Otellerin kentte bulunmasının turizm açısından sayısız faydalarının olduğunu ve burada bulunan otellerin başta istihdama, turizme ve ekonomiye sağladığı katkılarla ilimize büyük kazanımlar sunduğunu belirtti.
TURİZM ÇALIŞTAYI’NA
DAVET ETTİ
Ayrıca Termal Otellerin güzel yerlerde bulunduğunu, bu yüzden otellerin ve çalışanların bu güzel termal bölgelere sahip çıkması gerektiğini belirten Vali Güner “Hizmet ne kadar iyi olursa, Afyonkarahisar’ın önüde her bakımdan açık olacaktır�� diyerek turizm sektörüne yatırım yapan ve bu sektörde çalışan tüm yöneticileri 27 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Kültür ve Turizm Çalıştay’ına davet etti.
Vali Hakan Yusuf Güner, gün içerisinde 10 termal tesise yaptığı ziyareti tamamlayarak, bu sektörde faaliyet gösteren tüm yatırımcılara hayırlı işler temennisinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme