• Haberler
  • Gündem
  • 'Hizmet için teyakkuz halindeyiz' – Kocatepe Gazetesi

'Hizmet için teyakkuz halindeyiz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İscehisar’da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Olukpınar Çamlık mesire alanında düzenlenen programa, İscehisar Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy da programda yaptığı konuşmada, “Gece gündüz kırsal kesimdeki köylerimizin sorunlarına müdahale edeceğiz. Teyakkuz halinde olacağız ekiplerimizi [&hellip]

Afyonkarahisar İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İscehisar’da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Olukpınar Çamlık mesire alanında düzenlenen programa, İscehisar Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy da programda yaptığı konuşmada, “Gece gündüz kırsal kesimdeki köylerimizin sorunlarına müdahale edeceğiz. Teyakkuz halinde olacağız ekiplerimizi yönlendireceğiz. Yol su kanalizasyon ve diğer altyapı hizmetlerini yapmakla sorumluyuz. Köylerimizin aciliyet sırasına göre zaman içerisinde inşallah bütün eksiklerimizi tamamlayacağız. Sürekli muhtarlarımızla istişare halinde olacağız.” dedi.
İlçe Kaymakamı Topaloğlu da, köylerdeki sorunları birinci ağızdan dinlediklerini ve sorunların bir an önce çözülmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme