• Haberler
  • Genel
  • Hizmet Götürme Birliği toplandı – Kocatepe Gazetesi

Hizmet Götürme Birliği toplandı – Kocatepe Gazetesi

İl Merkezi İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı İl Genel Meclisi’nde yapıldı 2012 yılı Ocak ayı olağanüstü toplantı gündemi gereğince önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, Birlik Başkan Vekili Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Meclis üyelerinden Ahmet Kocakulak, Hatice Dudu Özkal, [&hellip]

Hizmet Götürme Birliği toplandı

İl Merkezi İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı İl Genel Meclisi’nde yapıldı

2012 yılı Ocak ayı olağanüstü toplantı gündemi gereğince önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, Birlik Başkan Vekili Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Meclis üyelerinden Ahmet Kocakulak, Hatice Dudu Özkal, Mehmet Beşkardeş ve Merkez İlçe köy muhtarlarının katılımı ile gündem maddeleri görüşüldü.
Toplantıda, Birlik personeli memur kadrolarının ihdası, Birlik hizmetlerinde işçi kadrolarının ihdası, Birlik hizmetlerinde teknik personel çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi konuları görüşüldü. Taşınmazların kiralanmasında Encümene yetki verilmesi de görülen gündem maddeleri arasında yer aldı. Toplantıyı AK Parti Gençlik Kolları üyeleri konuk olarak izledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme