Hızlı ve doğru bilgi istişaresi

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği heyeti, gün içindeki ilk ziyaretini Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray'a gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, 'Sayın Başsavcımız, kısa bir süre önce talep ettiğimiz Medya İletişim Bürosu'nu hizmete açtı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar'daki basın mensuplarının hızlı ve doğru haber almalarına katkı sağlayacak Medya İletişim Bürosu'nun hayırlı olmasını dileriz' dedi.HAK VE HÜRRİYETLERDİKKATE ALINIYORCumhuriyet Başsavcısı [&hellip]

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği heyeti, gün içindeki ilk ziyaretini Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’a gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Sayın Başsavcımız, kısa bir süre önce talep ettiğimiz Medya İletişim Bürosu’nu hizmete açtı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının hızlı ve doğru haber almalarına katkı sağlayacak Medya İletişim Bürosu’nun hayırlı olmasını dileriz” dedi.
HAK VE HÜRRİYETLER
DİKKATE ALINIYOR
Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray ise basın özgürlüğü doğrultusunda gerekli bilgilerin paylaşılmasından mutluluk duyacağını belirterek, “Bilgilerin paylaşılması sırasında gözeteceğimiz esaslar da bulunuyor. Kişilerin hak ve hürriyetlerinin korunması, devam etmekte olan soruşturmanın gizliliği gibi konular, bizim hassas olmamız gereken konulardır. Basın mensubu arkadaşlarımız, taleplerini Medya İletişim Bürosu ile paylaşırsa, işleyiş daha iyi olacaktır” diye konuştu.
“TAŞKÖPRÜ’YE
BAŞARILAR DİLERİZ”
AGD heyeti, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’ın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu Sorumlusu Ahmet Taşköprü’yü ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Abdioğulları, “Ahmet Taşköprü, bizim tanıdığımız, bildiğimiz, güvenilir bir isim. Kendisinin bu göre-vin üstesinden de geleceğini biliyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
ABDİOĞULLARI TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği heyeti, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel’i de ziyaret etti. Ziyarette konuşan AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları “Geçtiğimiz günlerde valiliğimiz ve daire müdürleri ile yapmış olduğumuz toplantılarda Valimizden, Garnizon Komutanımızdan, Cumhuriyet Başsavcımızdan ve Emniyet Müdürümüzden bir dizi isteklerde bulunmuştuk. Afyon basınının istek ve temennilerini hukukun öngördüğü ve yetkilerin izin verdiği noktalarda pozitif anlamda cevap verdiler. Bizden Afyon basınının yanında olmalarından dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek için teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme