Hızlı İstihdamın Anahtarı Yetenek Kapısı

AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezinden yapılan açıklamada öğrencilerin Yetenek Kapısı platformunu kullanması önerildi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, öğrencileri Yetenek Kapısı platformu hakkında bilgilendirdi. 

 

NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜ


Açıklamada "Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından nitelikli istihdama katkı sağlamak, işverenlerin doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmasını kolaylaştırmak ve işverenlerin, bünyelerinde gerçekleştireceği iş, staj ilanları, fuar gibi etkinlikleri duyurarak öğrencilerin duyurular üzerinden daha kolay iletişime geçmesini sağlamak amacıyla Yetenek Kapısı platformu oluşturulmuştur." denildi.

 

PROFİL OLUŞTURULABİLİYOR


Yetenek Kapısı platformunun sunduğu imkanlardan bahsedilen açıklamada "Yetenek Kapısı kapsamında öğrenciler ve mezunlar, profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek; oluşturulan profil aracılığıyla etkinliklere, eğitimlere ve ayrıca her üniversitenin bulunduğu bölgede gerçekleştireceği kariyer fuarlarına katılım sağlayarak kurumlar/firmalar ile görüşme imkanına sahip olacaklardır." ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme