• Haberler
  • Spor
  • Hız'dan yine derece var – Kocatepe Gazetesi

Hız'dan yine derece var – Kocatepe Gazetesi

2-7 Şubat tarihleri arasında Adana’da yapılan Türkiye Süper Minik-Minikler Eskrim Şampiyonası'na Afyonkarahisar 15 kız 15 erkek toplamda ise 30 sporcu ile katıldı. İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin Adana, Kocaeli, Antalya, Denizli, Bolu, Sivas, Erzurum, Trabzon, Adıyaman, Aksaray, Zonguldak, Düzce, Samsun ve Afyonkarahisar illerinden olmak üzere müsabakalarına toplam 600'e yakın sporcu katıldı. Daha önce de Türkiye ve [&hellip]

2-7 Şubat tarihleri arasında Adana’da yapılan Türkiye Süper Minik-Minikler Eskrim Şampiyonası’na Afyonkarahisar 15 kız 15 erkek toplamda ise 30 sporcu ile katıldı. İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin Adana, Kocaeli, Antalya, Denizli, Bolu, Sivas, Erzurum, Trabzon, Adıyaman, Aksaray, Zonguldak, Düzce, Samsun ve Afyonkarahisar illerinden olmak üzere müsabakalarına toplam 600’e yakın sporcu katıldı. Daha önce de Türkiye ve uluslararası dereceleri bulunan Afyonkarahisarlı Sabri Hız, 89 sporcu arasından Minikler Erkek Epe dalında Türkiye şampiyonu oldu.
Afyonkarahisarlı eskrimciler Adana’ya Eskrim Federasyonu İl Temsilcisi Erkan Akkaya idaresinde, Antrenörleri Özlem Akkaya ve Alparslan Öztürk birlikte gitti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme