Hız ve Çelikbilek'ten Yalçın'a ziyaret

Kocatepe Ortaokulu öğrencilerinden Sabri Hız ve Rahime Çelikbilek İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı makamında ziyaret etti. Mersin'de yapılan Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Epe Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Sabri Hız ve aynı müsabaka da beşinci olan Rahime Çelikbilek, Okul Müdürü Üçler Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Akkaya eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı [&hellip]

Kocatepe Ortaokulu öğrencilerinden Sabri Hız ve Rahime Çelikbilek İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Mersin’de yapılan Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Epe Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Sabri Hız ve aynı müsabaka da beşinci olan Rahime Çelikbilek, Okul Müdürü Üçler Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Akkaya eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ederek başarı sevincini paylaştılar. Okul Müdürü Yıldırım, öğrencilerin sporda daha önce gösterdikleri başarılar hakkında bilgi verdi. Sabri Hız’ın Şubat 2016’da Antalya’da düzenlenen Minik Minik Eskirim Türkiye Şampiyonası’nda “Erkek Epe Türkiye Şampiyonu” olduğunu belirtti. Uluslar arası alanda da derece alan Sabri Hız, hedefinin bundan sonra uluslar arası alanda daha çok başarı elde ederek bayrağımızı gururla dalgalandırmak olduğunu söyledi.
Öğrencilerin başarı hikayesini dinleyen Yalçın, öğrencilerin ikisini de tebrik etti. Okullarını, Afyonkarahisar’ı ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Yalçın küçük yaştan itibaren özgüvenli, başarılı yetişen nesillerin ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağına inandığını ifade etti. Yalçın onların gösterdiği başarıda önemli rol üstlenen ailelere, öğretmen ve yöneticilere de teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme