• Haberler
  • Genel
  • Hız sınırları yeniden belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Hız sınırları yeniden belirlendi – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, şehiriçi hız sınırlarının yeniden belirlendiğini söyledi İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, şehiriçi hız sınırlarının yeniden belirlerdiğini, şehrin çeşitli bölgelerinde farklı hız sınırının tespit edildiğini belirtti. Uçkan, 'İl merkezinde hız sınırının saatte 70 kilometre olduğu bölgeler, Turgut Özal Bulvarı, İzmir Nokta Kavşağı ile Kadaifçioğlu Virajı arası olarak belirlendi' dedi. HIZ SINIRI [&hellip]

Hız sınırları yeniden belirlendi

İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, şehiriçi hız sınırlarının yeniden belirlendiğini söyledi

İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, şehiriçi hız sınırlarının yeniden belirlerdiğini, şehrin çeşitli bölgelerinde farklı hız sınırının tespit edildiğini belirtti. Uçkan, “İl merkezinde hız sınırının saatte 70 kilometre olduğu bölgeler, Turgut Özal Bulvarı, İzmir Nokta Kavşağı ile Kadaifçioğlu Virajı arası olarak belirlendi” dedi.
HIZ SINIRI 60 KİLOMETRE
OLAN YOLLAR
Uçkan’ın açıklamasına göre hız sınırı saatte 60 kilometre olan yollar şöyle:
Ankara Köprülü Kavşak, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı, Fuar Kavşağı, Efeli Kavşak, Jandarma Kavşağı, Atatürk Caddesi, İstasyon Kavşağı, Maliye Kavşağı, İzmir Nokta Kavşağı arası, Şuhut Yolu ANS Kavşağından Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kavşağı (Şuhut Kavşağı) arası, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Çevreyolu Köprüsü (Konya Köprüsü) Kavşağı, Adnan Menderes Bulvarı, Şuhut Kavşağı, Ataköy Kavşağı, Adliye Kavşağı, Karayolları Kavşağı, İnönü Caddesi, Jandarma Kavşağı arası, Efeli Kavşak, Şeyh Şamil Bulvarı, Fatih Kavşağı, Kadınana Camii Kavşağı, Ali İhsan Paşa Kavşağı, Şuhut Kavşağı arası, Hamm Bulvarı Çevreyolu (Şahitler kayası) Kavşağı, Filli Kavşak, Ali Çetinkaya Bulvarı, Maliye Kavşağı arası, Filli Kavşak, Prof. Dr. Abdulkadir Akcan Caddesi, Çevreyolu Organize Kavşağı arası, Filli Kavşak, Cahar Dudyev Caddesi, Tevfik İsce Caddesi Kavşağı arası, Selçuklu Mahallesi Adnan Kahveci Caddesinde, Ali Çetinkaya Bulvarı ile Fatma Zehra Caddesi kavşağı arasındaki yollar.
UÇKAN’DAN UYARI
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, hız sınırı ile ilgili açıklamasında, “Hız sınırı, otomobil, Panelvan ve yolcu taşımacılığında kullanılan, kayıtlarda kamyonet olupta sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında başka oturma yeri de bulunan ve yolcu taşımacılığında kullanılan kamyonetlere uygulanacaktır. Bu araçların dışında kalan kamyonet, kamyon, yolcu taşımacılığında kullanılan minibüs, otobüs ve toplu taşıma araçları ile diğer tüm araçların bu kapsam dışında tutularak bu araçlar için 50 km/s olan hız limiti uygulamasına devam edilecektir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme