Hitabetten siyasete eğitimi bugün başlıyor

Ortak Akıl Derneği'nin eğitim programı “Hitabetten Siyasete” bugün akşam çevrim içi olarak başlıyor   Medeniyet ve edebiyata sahip çıkmak, ayyıldıza artı değer katmak için yola çıkan Ortak Akıl Derneği, çevrim içi programlarına ”Hitabetten Siyasete' eğitimiyle 30 Kasım Çarşamba saat 21.00'de başlıyor. EĞİTİM 8 HAFTA SÜRECEK Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği şairlerden Özgür Çoban tarafından verilecek eğitim her Çarşamba [&hellip]

Ortak Akıl Derneği’nin eğitim programı “Hitabetten Siyasete” bugün akşam çevrim içi olarak başlıyor

Medeniyet ve edebiyata sahip çıkmak, ayyıldıza artı değer katmak için yola çıkan Ortak Akıl Derneği, çevrim içi programlarına ”Hitabetten Siyasete” eğitimiyle 30 Kasım Çarşamba saat 21.00’de başlıyor.
EĞİTİM 8 HAFTA SÜRECEK
Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği şairlerden Özgür Çoban tarafından verilecek eğitim her Çarşamba akşamı saat 21.00’de başlayacak. Eğitim 8 hafta sürecek. Programda “Heyecanı kontrol altına almak, sahnede dikkat edilmesi gerekenler, şiir gibi konuşmada üç önemli teknik, hitabeti güçlü siyasetçilerin özellikleri, topluluk önünde etkileyici konuşmanın sırları, konulara yer verilecek. Eğitim hakkında bilgi veren Özgür Çoban, “Eğitimin ismi sizi yanıltmasın sadece siyasetçilere değil topluluk önünde konuşan herkese hitap eden bir program olacak. Dünya üç kelime üzerinde dönmektedir: Ticaret, siyaset ve hitabet.” Özgürce Şiirlerin yanı sıra bu alanda Diksiyondan Mikrofona, Lisandan İnsana, Yıldızların Konuşma Sanatı gibi altı eserin müellifi olan Özgür Çoban tarafından Zoom üzerinden çevrim içi gerçekleştirilecek Eğitim programının sonunda devam eden kursiyerlere katılım sertifikası verilecek. Program, sadece İstanbul değil Türkiye’nin her yerinden eğitime katılmak isteyenlere açık olacak. Ücretsiz olan eğitimlere katılmak ve bilgi almak için www.ordap.org sitesini ziyaret edebilir veya 05416384986 numaralı telefonla iletişime geçilebilİR.
KURSLAR DEVAM EDİYOR
Ortak Akıl Derneği Başkanı Hasan Akkaya konu hakkında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yılında 100 proje ile ülkemize ve milletimize katkı sağlamanın temellerini atıyoruz. Özellikle gençler ve kadınlara yönelik eğitimler ve seminerler vererek toplumun kültür sanat seviyesini yukarı çıkarmayı kendimize görev addettik. Uzun zamandır derneğimizde Tiyatro, Filografi, Diksiyondan Mikrofona, Çizgi Okulu, Medya ve Editörlük gibi kursların dönüşümlü olarak devam etmektedir. Her vesileyle ‘Bizim son kalemiz aile’ vurgusu yapan Ortak Akıl Derneği kurucusu Fehmi Kaynar’a bu vesile ile derneğimize verdiği destekler için teşekkür ediyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme