• Haberler
  • Spor
  • Hisarspor'un gençleri dereceleri artırıyor

Hisarspor'un gençleri dereceleri artırıyor

Antalya Belek'te düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Şuhut Belediye Hisarspor sporcuları 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, bir de üçüncülük elde etti   Antalya Belek Turizm Merkezi'nde gerçekleşen birçok ilden binlerce sporcunun katıldığı Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Şuhut Belediye Hisarspor sporcuları dereceler almayı başardı. Şampiyonaya 5 sporcu ile katılan Şuhut Belediye Hisarspor, organizasyonda 3 [&hellip]

Antalya Belek’te düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Şuhut Belediye Hisarspor sporcuları 2 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, bir de üçüncülük elde etti

Antalya Belek Turizm Merkezi’nde gerçekleşen birçok ilden binlerce sporcunun katıldığı Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Şuhut Belediye Hisarspor sporcuları dereceler almayı başardı.

Şampiyonaya 5 sporcu ile katılan Şuhut Belediye Hisarspor, organizasyonda 3 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği, 1 de Türkiye Üçüncülüğü ile ayrılmayı başardı. Şampiyonada 70 kilogram Genç Kızlarda Fatma Keskin, 38 kilogram Yıldız Kızlarda Gülşen Oynağanlı, Türkiye şampiyonu olurken, 32 kg. yıldız kızlarda Serra Oğuz Türkiye ikincisi, 35 kg. Yıldız kızlarda Ebrar Eroğlu Türkiye üçüncüsü oldu.

Öte yandan şampiyonaya katılan Şuhut doğumlu kardeşler İbrahim Sarıdemir ile Yiğit Efe Sarıdemir’de organizasyonda Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdiler.

Bakmadan Geçme