• Haberler
  • Spor
  • Hisar'ın kampı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Hisar'ın kampı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde namağlup lider olarak mücadele eden Hisar Belediyespor Antalya Lara Kervansaray Otel'de ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ahmet Başkurt'un nezaretinde çalışmalarına özveri ile devam ettiklerini ifade eden Hisar Belediyespor Başkan Murat Dede, 'İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyoruz. Eğirdir Belediyespor’un orta saha futbolcusu Suat Ünal'ı renklerimize bağladı. Gücümüze güç [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde namağlup lider olarak mücadele eden Hisar Belediyespor Antalya Lara Kervansaray Otel’de ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ahmet Başkurt’un nezaretinde çalışmalarına özveri ile devam ettiklerini ifade eden Hisar Belediyespor Başkan Murat Dede, “İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam ediyoruz. Eğirdir Belediyespor’un orta saha futbolcusu Suat Ünal’ı renklerimize bağladı. Gücümüze güç kattık. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig olacak. İnşallah hedefimizden sapmadan bunu başarırız ve Bölgesel Amatör Lig’e yükseliriz” dedi.
Lara Kervansaray Otel’de futbolcular ve teknik ekip Romen Takım Voluntari’nin yıldız futbolcusu Pancu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kamp sürecindeki hırsları gözlerden kaçmayan oyuncular ikinci yarıda daha fazla çalışacaklarını söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme