Hisar’ın hazırlık maçı farklı bitti

Sezon öncesi yaptığı çalışmalar çerçevesinde ilk hazırlık maçında Emirdağspor’u konuk eden Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor karşılaşmayı 8-1’le kazandı Süper Amatör Lig takımlarından Hisar Belediyespor ilk hazırlık maçını gerçekleştirdi. Emirdağspor’u kendi sahasında ağırlayan Hisar Belediyespor, gençlerden kurulu olan Emirdağspor’u 8-1’lik skorla mağlup etti. Maçtan sonra açıklama yapan Hisar Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Başkurt, 'Emirdağspor gerçekten iyi [&hellip]

Hisar'ın hazırlık maçı farklı bitti

Sezon öncesi yaptığı çalışmalar çerçevesinde ilk hazırlık maçında Emirdağspor’u konuk eden Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor karşılaşmayı 8-1’le kazandı

Süper Amatör Lig takımlarından Hisar Belediyespor ilk hazırlık maçını gerçekleştirdi. Emirdağspor’u kendi sahasında ağırlayan Hisar Belediyespor, gençlerden kurulu olan Emirdağspor’u 8-1’lik skorla mağlup etti. Maçtan sonra açıklama yapan Hisar Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Başkurt, “Emirdağspor gerçekten iyi mücadele etti. Genç ve tecrübesiz bir takım. Fakat kendi çocukları olan oyuncuları oynatmaları olumlu bir şey. Geleceğe yatırım yapmaları Türk futbolu açısından çok güzel bir şey. Maç ciddi olsun diye maçı 3 hakemin yönetmesini istedik. Sanki lig maçı gibi ciddi bir maç oynadık. Güzel bir maç oldu. Emirdağspor’u tebrik ediyorum.” dedi.
“İLK HAZIRLIK MAÇIMIZDI”
2015-16 sezonu öncesinde takımın yaptığı ilk hazırlık maçı olduğunu aktaran Teknik Direktörü Başkurt, “Takımımız şuanda tam hazır değil. Eksiklerimiz var, lige kadar daha iyi olacağız. Senegalli Muhammed lisansını almak için memleketine gitti. İlk hazırlık maçımızdı bu, iki hazırlık maçı daha yapacağız. İnşallah bu hafta iki hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. İki takımla görüştük cevap bekliyoruz.” ifadesine yer verdi.
ERTAŞ HİSAR’DA
Transfer işlemlerine devam eden Hisar Belediyespor, İscehisarspor’un Bölgesel Amatör Lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Ahmet Ertaş’la anlaştı. Ahmet Ertaş’ı Hisar Belediyespor renklerine bağlandıklarını belirten Teknik Adam Başkurt, “Ahmet Ertaş’ı renklerimize bağladık. Çok yerinde bir transfer daha yaptık. İnşallah bu sezon BAL’a çıkacağız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme