• Haberler
  • Spor
  • Hisar'dan Jetlere destek açıklaması – Kocatepe Gazetesi

Hisar'dan Jetlere destek açıklaması – Kocatepe Gazetesi

Sakaryaspor maçı sonrasında Afyonkarahisar'a dönerken Sakaryasporlu taraftarlar tarafından taşlı saldırıya uğrayan AFJET Afyonspor'a, Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor'dan da destek açıklaması geldi. Hisar Belediyespor 2. Başkanı Abdullah Zeybek'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:'Sakaryaspor'u mağlup ederek Afyonkarahisar'a dönerken taşlı saldırıya uğrayan AFJET Afyonspor'a geçmiş olsun dileklerimizi aktarmak istiyoruz. Futbol teröristliği yapan bu şahısların tutuklanması içimizi bir [&hellip]

Sakaryaspor maçı sonrasında Afyonkarahisar’a dönerken Sakaryasporlu taraftarlar tarafından taşlı saldırıya uğrayan AFJET Afyonspor’a, Şuhut temsilcisi Hisar Belediyespor’dan da destek açıklaması geldi. Hisar Belediyespor 2. Başkanı Abdullah Zeybek’in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Sakaryaspor’u mağlup ederek Afyonkarahisar’a dönerken taşlı saldırıya uğrayan AFJET Afyonspor’a geçmiş olsun dileklerimizi aktarmak istiyoruz. Futbol teröristliği yapan bu şahısların tutuklanması içimizi bir nebze olsun rahatlatmıştır. Saldırı da başına gelen taş sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye götürülen ve durumu her geçen iyiye giden Sportif Direktör İbrahim Çelik’e de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bir futbol kulübü olarak böyle olayların tekrar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı tüm spor camiasına bildiririz. Sporda şiddetin her türlüsünü lanetliyor, olayları gerçekleştirenleri kınıyoruz.” 

Bakmadan Geçme