• Haberler
  • Spor
  • Hisar'dan Bozkurt'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Hisar'dan Bozkurt'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

207-18 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele edecek olan Şuhut Belediye Hisarspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ahmet Başkurt, Yardımcı Antrenör Hakan Karaçeşme ve futbolcular Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u makamında ziyaret etti. Aynı zaman Kulübün Onursal Başkanı olan Başkan Bozkurt, oyuncularla bir süre sohbet etti. [&hellip]

207-18 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan Şuhut Belediye Hisarspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Ahmet Başkurt, Yardımcı Antrenör Hakan Karaçeşme ve futbolcular Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Aynı zaman Kulübün Onursal Başkanı olan Başkan Bozkurt, oyuncularla bir süre sohbet etti. Bir eksiklerinin ya da ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Bozkurt, sezon sonunda şampiyonluk istediğini vurguladı.
Başkan Bozkurt’a teşekkür eden sporcular, sezon sonunda şampiyonluk hedefi için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Bakmadan Geçme