• Haberler
  • Genel
  • Hisarcıklıoğlu, temel atacak – Kocatepe Gazetesi

Hisarcıklıoğlu, temel atacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, saat 14.35’te Afyonkarahisar’a özel uçakla gelecek. Garnizon Komutanı Albay İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret edecek olan Hisarcıklıoğlu, saat 15.30’da Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’yla görüşecek.Ticaret Borsası tarafından inşa edilecek olan Canlı Hayvan Borsası’nın temel atma [&hellip]

Hisarcıklıoğlu, temel atacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün Afyonkarahisar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, saat 14.35’te Afyonkarahisar’a özel uçakla gelecek. Garnizon Komutanı Albay İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret edecek olan Hisarcıklıoğlu, saat 15.30’da Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’yla görüşecek.
Ticaret Borsası tarafından inşa edilecek olan Canlı Hayvan Borsası’nın temel atma törenine iştirak edecek olan Hisarcıklıoğlu, törenin ardından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapımı devam eden yeni hizmet binasında incelemelerde bulunacak.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, saat 18.00’da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Vergi Ödül Töreni’ne de katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme