• Haberler
  • Spor
  • Hisar'a Davraz'da kar yağdı – Kocatepe Gazetesi

Hisar'a Davraz'da kar yağdı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Hisar Belediyespor grup lideri olarak Isparta Davrazspor'a konuk oldu. Rakibine 2-1 kaybeden Hisar Belediyespor hem liderlikten oldu hem de üçüncü sıraya geriledi.MAÇTAN DAKİKALAR45. dakikada gelişen Davrazspor atağında kazanılan penaltıyı Emrah Sansar gole çeviren isim oldu. 1-050. dakikada gelişen Hisar atağında Serkan'ın pasında topla buluşan Ersin Turan bir defans [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Hisar Belediyespor grup lideri olarak Isparta Davrazspor’a konuk oldu. Rakibine 2-1 kaybeden Hisar Belediyespor hem liderlikten oldu hem de üçüncü sıraya geriledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
45. dakikada gelişen Davrazspor atağında kazanılan penaltıyı Emrah Sansar gole çeviren isim oldu. 1-0
50. dakikada gelişen Hisar atağında Serkan’ın pasında topla buluşan Ersin Turan bir defans oyuncusunu geçerek şutunu attı. Kaleciyi geçen top ağlarla buluştu. 1-1
52. dakikada gelişen Davrazspor atağında Gökhan Hıdır attığı golle eşitliği bozan isim oldu. 2-1
90. dakikada yaşanan gerginlikte Hisar’dan Ercan Ocaktürk Davrazspor’dan da Muhammed İmren ikinci sarı kartlarla oyundan atıldı ve iki takımda 10 kişi kaldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken maçı 2-1’lik skorla Davrazspor kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme