• Haberler
  • Spor
  • Hisar, Salar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Hisar, Salar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde namağlup lider olan Hisar Belediyespor bu hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Salar Belediyespor'u ağırlayacak. Salar Belediyespor ilk maçta eksikleri bulunması nedeniyle lige hazır değildi. Kendi sahasında ağırladığı Hisar Belediyespor'a 3-0'lık skorla mağlup olmuştu. Bu maçtan sonra takım olarak iyi bir grafik çizen Salar, Şuhut'ta oynayacağı maçı kazanarak lige devam [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde namağlup lider olan Hisar Belediyespor bu hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Salar Belediyespor’u ağırlayacak. Salar Belediyespor ilk maçta eksikleri bulunması nedeniyle lige hazır değildi. Kendi sahasında ağırladığı Hisar Belediyespor’a 3-0’lık skorla mağlup olmuştu. Bu maçtan sonra takım olarak iyi bir grafik çizen Salar, Şuhut’ta oynayacağı maçı kazanarak lige devam etmek istiyor.
HİSAR FARKI ARTIRMAK İSTİYOR
Deplasmanda güçlü rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Hisar Belediyespor bu haftayı da galibiyetle tamamlayarak puan farkını aralamak istiyor. Hisar Belediye’nin bir maç eksiği 36 puanı bulunuyor. En yakın takipçisi Bolvadin Belediyespor’un 33, Salar Belediyespor’un 29 puanı bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme