• Haberler
  • Spor
  • Hisar Kuşadası'na bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Hisar Kuşadası'na bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, hafta sonu evinde Kuşadasıspor'u ağırlayacak.  Kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Hisarspor çalışmalarına Şuhut İlçe Stadyumu'nda devam ediyor. Lig'de kalan iki maçını da kazanmak isteyen Hisarspor, bu haftayı da galibiyetle tamamlaması halinde puanını 34'e çıkaracak.KUŞADASI'NIN KARNESİLigde oynadığı 24 maçtan [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Şuhut Belediye Hisarspor, hafta sonu evinde Kuşadasıspor’u ağırlayacak.  Kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Hisarspor çalışmalarına Şuhut İlçe Stadyumu’nda devam ediyor. Lig’de kalan iki maçını da kazanmak isteyen Hisarspor, bu haftayı da galibiyetle tamamlaması halinde puanını 34’e çıkaracak.
KUŞADASI’NIN KARNESİ
Ligde oynadığı 24 maçtan 9 galibiyet alan Kuşadasıspor’un hanesinde 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet var. Toplamda 27 gol atan Kuşadası, kalesinde de 29 gol gördü. 24 maçtan 33 puan toplamayı başaran Kuşadası 7. sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme