• Haberler
  • Spor
  • Hisar, İhsaniye yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Hisar, İhsaniye yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hisar Belediyespor bu hafta İhsaniye Belediyespor’a konuk olacak. Hisar Belediyespor oynadığı 9 maçtan 9 galibiyetle ayrılırken 27 puan toplamayı başardı. İhsaniye Belediyespor bu sezon kendi evinde oynadığı hiç bir maçı kaybetmedi. Hisar Belediyespor’un içeride ya da dışarıda hiç kaybı olmazken İhsaniye Belediyespor’un kendi sahasında kaybetmemesi ise İhsaniye’nin kazanma [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Hisar Belediyespor bu hafta İhsaniye Belediyespor’a konuk olacak. Hisar Belediyespor oynadığı 9 maçtan 9 galibiyetle ayrılırken 27 puan toplamayı başardı. İhsaniye Belediyespor bu sezon kendi evinde oynadığı hiç bir maçı kaybetmedi. Hisar Belediyespor’un içeride ya da dışarıda hiç kaybı olmazken İhsaniye Belediyespor’un kendi sahasında kaybetmemesi ise İhsaniye’nin kazanma ihtimalini artırıyor.
Ligin 10 maçında 3 galibiyete ulaşan İhsaniye Belediyespor 3 beraberlikle oynuyor. 12 puan toplayan İhsaniye bu maçı da kazanırsa puanını 15 çıkaracağı gibi Hisar’ın namağlupluk unvanını da elinden almış olacak. (Kocakepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme