• Haberler
  • Spor
  • Hisar Dinar'ı konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Hisar Dinar'ı konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden namağlup Hisar Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Dinar Belediyespor'u konuk edecek. Bu maçtan önce çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Hisar Belediyespor maçı kazanmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Başkurt'un öğrencileri yaptıkları idmanlarda işin ciddiyetini kaybetmeden devam ederken ligde oynadıkları maçlarla da ciddi çalışmalar sonucunda başarıya ulaştıklarını gösteriyor. Ligin ilk yarısında [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden namağlup Hisar Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Dinar Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçtan önce çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Hisar Belediyespor maçı kazanmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Başkurt’un öğrencileri yaptıkları idmanlarda işin ciddiyetini kaybetmeden devam ederken ligde oynadıkları maçlarla da ciddi çalışmalar sonucunda başarıya ulaştıklarını gösteriyor. Ligin ilk yarısında Dinar deplasmanında oynanan maçı 4-1’lik skorla kazanan Hisar Belediyespor bu maçı da galibiyetle tamamlamanın peşinde.
DİNAR
RÖVANŞI ALMAK
İSTİYOR
Hisar Belediyespor’u kendi sahasında ağırladığı maçı 4-1’lik skorla kaybeden Dinar Belediyespor, bu hafta Şuhut deplasmanında oynayacağı maçın rövanşını kazanmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme