• Haberler
  • Genel
  • Hırvatistan Büyükelçisi’nden Vali Balkanlıoğlu’na taziye ziyareti

Hırvatistan Büyükelçisi’nden Vali Balkanlıoğlu’na taziye ziyareti

Afyonkarahisar'a gelen Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na makamında taziye ziyaretinde bulundu HER ASKER ÜLKESİ İÇİN KUTSALDIRVali İrfan Balkanlıoğlu tarafından karşılanan Büyükelçi Hrastic, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Afyonkarahisar'da yaşanan patlama sonucu meydana gelen elim olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic “Hayatım boyunca iki savaş gördüm. Hayatı pahasına ülkelerini koruyan [&hellip]

Hırvatistan Büyükelçisi'nden Vali Balkanlıoğlu'na taziye ziyareti

Afyonkarahisar’a gelen Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na makamında taziye ziyaretinde bulundu

HER ASKER ÜLKESİ İÇİN KUTSALDIR
Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından karşılanan Büyükelçi Hrastic, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Afyonkarahisar’da yaşanan patlama sonucu meydana gelen elim olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic; “Hayatım boyunca iki savaş gördüm. Hayatı pahasına ülkelerini koruyan ve ülkesi için savaşan her asker ülkeleri için kutsaldır. Bende Afyonkarahisar’da Şehit düşen askerler için Afyonkarahisar ve tüm Türkiye halkına başsağlığı diliyorum.” dedi.
ACIMIZ BÜYÜK
Afyonkarahisar’a gelmelerinden ve büyük acıyı paylaşmalarından dolayı Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic’e teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar’da yaşanan patlama olayından sonra acımız büyük. Hepimizi derinden etkileyen şehit haberleri başta Afyonkarahisar halkı olmak üzere herkesi üzüyor. Acılarımızı ve üzüntülerimizi paylaşan, ziyarette bulunan başta Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
VALİ BALKANLIOĞLU REHBERLİK YAPTI
Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu ifade eden Büyükelçi Drazen Hrastic, daha öncede Afyonkarahisar’ı gezip, görme imkânı bulduğunu söyledi. Büyükelçi Hrastic, “Ailemle yaptığımız bu gezide Vali İrfan Balkanlıoğlu, bizlerle yakinen ilgilendi. Bir yönetici olarak Afyonkarahisar’a ve tarihine çok iyi hakim olan Sayın Vali, Afyonkarahisar’ın tüm tarihi ve turistik yerlerini gezdirirken bizlere çok aydınlatıcı bilgiler verdi. Özellikle tarihi yerlerin tarihteki önemli konumunu ve tarihi bilgileri bizzat kendisi bize anlattı. Görevim süresince tanıdığım en iyi yöneticilerden biri olan Vali Balkanlıoğlu’nun misafirperverliği, sıcak ve nazik davranışları bizleri çok memnun etmeştir. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
AFYON’UN HER MEVSİM AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR
Gezileri, seyahatleri ve programları esnasında Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerinden bahsettiğini ifade eden Büyükelçi Drazen Hrastic, “Afyonkarahisar’ın bendeki yeri bambaşka, ailemle birlikte Afyonkarahisar’ı ziyaret etmek için can atıyoruz” dedi. Afyonkarahisar’ın her mevsim ayrı bir güzelliğinin olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Sizleri Afyonkarahisar’da görmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Her zaman sizleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan memnun olacağız” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme