• Haberler
  • Genel
  • Hırsızlar polisten kaçmadı – Kocatepe Gazetesi

Hırsızlar polisten kaçmadı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da, hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen üç zanlıdan ikisi, bir çiftlik evini soyduktan sonra araçla kaçarken yakalandı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki bir çiftlik evinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen şahısların 03 plaka sayılı bir kamyonetle kaçtıklarının tespit edildiğini söyledi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamyonetin [&hellip]

Hırsızlar polisten kaçmadı

Afyonkarahisar’da, hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen üç zanlıdan ikisi, bir çiftlik evini soyduktan sonra araçla kaçarken yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki bir çiftlik evinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen şahısların 03 plaka sayılı bir kamyonetle kaçtıklarının tespit edildiğini söyledi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamyonetin Veysel Karani Mahallesi’nde durdurulduğunu kaydeden Uçkan, “Daha önce hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen 3 zanlı polisi karşılarında görünce araçtan çıkıp kaçmaya başlaması üzerine zanlılardan ikisi yakalanırken polisin elinden kaçmayı başaran bir zanlının kimliği ise tespit edildi. Zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor” diye konuştu.
Zanlıların soydukları çiftlik evinden kaçarken kullandıkları kamyonet içerisinde yapılan aramada 2 pulluk, traktör arkasına takılan 1 kepçe, 1 adet saman helezonu, 1 adet patoz kuyruk mili, 1 karyola altı ile 1 adet çift ağızlı yonca biçme makinesi ve 1 at arabası ele geçirildiği ifade eden Uçkan, zanlıların adliyeye sevkedildiği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme