• Haberler
  • Genel
  • HİF Mahalle Turnuvası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

HİF Mahalle Turnuvası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Herkes İçin Futbol (HİF) Minikler Mahalle Turnuvası’nda ilk maçlar bugün oynanacak Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve HİF (Herkes için Futbol) İl Temsilciliği iş birliğince düzenlenecek Mahalle Turnuvası’nda ilk maçların bugün oynanacak. 1997-2000 doğumlu öğrencilerin katılacağı mahalle turnuvasının ikinci toplantısı Perşembe günü gerçekleştirilmişti. Toplantıda alınan karar gereğince, turnuva bugün başlayacak. Turnuvanın açılışında turnuvaya katılan [&hellip]

HİF Mahalle Turnuvası başlıyor

Herkes İçin Futbol (HİF) Minikler Mahalle Turnuvası’nda ilk maçlar bugün oynanacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve HİF (Herkes için Futbol) İl Temsilciliği iş birliğince düzenlenecek Mahalle Turnuvası’nda ilk maçların bugün oynanacak. 1997-2000 doğumlu öğrencilerin katılacağı mahalle turnuvasının ikinci toplantısı Perşembe günü gerçekleştirilmişti. Toplantıda alınan karar gereğince, turnuva bugün başlayacak. Turnuvanın açılışında turnuvaya katılan mahalle takımlarının tamamının yer alması bekleniyor. Açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Yönetim Kurulu ve mahalle muhtarlarının katılacağı bildirildi. Turnuvada iki grupta 5 er takımdan toplam 10 takım mahalle takımı, turnuvada yarışacak. Lig usulü yapılacak turnuvada, mahalleli miniklerin, sahaya sevkiyatı ve su ihtiyaçları Afyonkarahisar Belediyesi tarafından karşılanacak.
Mahalleler kapışıyor
HİF Mahalle Turnuvası’nda ilk maç bugün saat 16.00’da Yeşilyurt Mahallesi ile Beyazıt Mahallesi arasında oynanacak. Minik futbolcuların yer alacağı turnuvada, mahalleli minikler, sahada birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar. Bu maçtan sonra Kasımpaşa Mahallesi ile Gazi Mahallesi ekipleri sahaya çıkacak. Maçlar, Merkez 3 Nolu Saha’da oynanacak.
Turnuvada ilk günün programı;
Yeşilyurt Mahallesi-Beyazıt Mahallesi (A) Saat 16:00 Merkez 3 Nolu Saha
Kasımpaşa Mahallesi-Gazi Mahallesi (B) Saat 17.00 Merkez 3 Nolu Saha

Bakmadan Geçme