• Haberler
  • Genel
  • Hıdırlık’tan 150 kilogram cam şişe çıktı

Hıdırlık’tan 150 kilogram cam şişe çıktı

Dünya Temizliği kampanyası çerçevesinde Hıdırlık Mesire Alanı temizlendi. Mesire alanında 150 kilogram cam şişe, 100 kilogram plastik ve 78 kilogram kâğıt atık toplandı Dünya Temizliği (World Cleanup) kampanyası, Türkiye’de 2014 yılında 3. kez düzenlendi.Let’s Do It! (Haydi Yapalım!) adlı gönüllü hareketinin bir parçası olan ve Türkiye’deki katılımcılardan meydana gelen Let’s Do It! Türkiye gönüllü ağına [&hellip]

Hıdırlık'tan 150 kilogram cam şişe çıktı

Dünya Temizliği kampanyası çerçevesinde Hıdırlık Mesire Alanı temizlendi. Mesire alanında 150 kilogram cam şişe, 100 kilogram plastik ve 78 kilogram kâğıt atık toplandı

Dünya Temizliği (World Cleanup) kampanyası, Türkiye’de 2014 yılında 3. kez düzenlendi.
Let’s Do It! (Haydi Yapalım!) adlı gönüllü hareketinin bir parçası olan ve Türkiye’deki katılımcılardan meydana gelen Let’s Do It! Türkiye gönüllü ağına bu yıl ilk kez Afyonkarahisar da dahil oldu.
Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Yenileşimi Geliştirme Derneği üyeleri ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla 50 kişi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Hıdırlık Mesire Alanı’nda çevre temizliği yaptı.
“Haydi Yapalım” (Let’s Do It) kampanyasının 2008 yılında Estonya’da başladığını belirten Kampanyanın Afyonkarahisar Temsilcisi B. Yeşim Aslantaş, 50 bin Estonyalı’nın 5 saat içerisinde 10 bin ton atığı ortadan kaldırarak tüm ülkeyi temizlediğini söyledi. Etkinlik sonucu yapılan temizlikte, 150 kilogram cam şişe, 100 kilogram plastik ve 78 kilogram kâğıt atık toplanarak, toplanan atıklar geri dönüşüm tesislerine teslim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme