• Haberler
  • Genel
  • Hıdırlık’taki tesis ihaleye çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Hıdırlık’taki tesis ihaleye çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Eskiden İzci Evi olarak bilinen Hıdırlık’taki Sporcu evi 3 yıllığına kiraya verilecek Afyonkarahisar il Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hıdırlık'ta bulunan Sporcu Dinlenme Evi ihale ile kiraya verilecek.Afyonkarahisar Merkez Zafer Mahallesi 37 parselde kayıtlı bulunan ve 14 bin 664 metrekarelik alanı bulunan ve eskiden İzci evi olarak bilinen Sporcu Dinlenme evi 3 yıllığına [&hellip]

Hıdırlık'taki tesis ihaleye çıkıyor

Eskiden İzci Evi olarak bilinen Hıdırlık’taki Sporcu evi 3 yıllığına kiraya verilecek

Afyonkarahisar il Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hıdırlık’ta bulunan Sporcu Dinlenme Evi ihale ile kiraya verilecek.
Afyonkarahisar Merkez Zafer Mahallesi 37 parselde kayıtlı bulunan ve 14 bin 664 metrekarelik alanı bulunan ve eskiden İzci evi olarak bilinen Sporcu Dinlenme evi 3 yıllığına 40 bin 211 TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılacak. Geçici teminat olarak 10 bin 100 TL yatırılması gereken ihalenin 30 Haziran günü Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılacağı bildirildi. İhale müracaatları 30 Haziran pazartesi gününe kadar yapılabilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme