• Haberler
  • Genel
  • Hıdırlık yolunda çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Hıdırlık yolunda çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Hıdırlık Yolu’nun Taşpınar üzerinden Keltepe'ye bağlanmasına yönelik başlatılan 2. Etap yol yapım çalışmaları devam ediyor Yıl sonuna kadar tamamlanacakKonuyla ilgili olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bilindiği gibi Hıdırlık yolunun Taşpınar’a kadar olan birinci etap çalışmaları tamamlanmış ve Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine girmişti. Araç trafiğinin yoğun olduğu Afyonkarahisar için önemli bir alternatifli yol olarak [&hellip]

Hıdırlık yolunda çalışmalar sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Hıdırlık Yolu’nun Taşpınar üzerinden Keltepe’ye bağlanmasına yönelik başlatılan 2. Etap yol yapım çalışmaları devam ediyor

Yıl sonuna kadar
tamamlanacak
Konuyla ilgili olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bilindiği gibi Hıdırlık yolunun Taşpınar’a kadar olan birinci etap çalışmaları tamamlanmış ve Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine girmişti.
Araç trafiğinin yoğun olduğu Afyonkarahisar için önemli bir alternatifli yol olarak ilimize kazandırılacak bölgede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Zor bir coğrafya üzerine kurulu dağlık alanda kayalar iş ma-kinalarıyla kırılarak geniş ve alternatifli bir yol oluşturulurken, çalışmalarda normal bir yol yapımı ya da genişletme yapılmıyor, iş makinalarıyla adeta dağ deliniyor”denildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendi iş ma-kinalarıyla yürüttüğü yarma ve dolgu işlemlerinin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar sona erdiğinde Çakırköyü, Erkmen, İkbal tarafından gelen vatandaşlar şehir içine girmeden direk Keltepe – Hıdırlık yolu üzerinden Ataköy’e, Kanlıca’ya, Harbiş’e ulaşma imkanına sahip olacaklar.

Bakmadan Geçme