Hıdırlık Yaz Akşamları sona erdi

Bu yıl, Coşkun Sabah’ın sahne aldığı konserle başlayan Hıdırlık Yaz Akşamları, Aydilge konseriyle sona erdi. Birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendiren ünlü sanatçı Aydilge de konserine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken, Afyonkarahisarlılar cep telefonlarının kamera ışıklarıyla ünlü sanatçıya eşlik ettiler.Hamm programı nedeniyle konsere katılamayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın görevine vekalet eden Belediye Meclisi [&hellip]

Bu yıl, Coşkun Sabah’ın sahne aldığı konserle başlayan Hıdırlık Yaz Akşamları, Aydilge konseriyle sona erdi. Birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendiren ünlü sanatçı Aydilge de konserine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken, Afyonkarahisarlılar cep telefonlarının kamera ışıklarıyla ünlü sanatçıya eşlik ettiler.
Hamm programı nedeniyle konsere katılamayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın görevine vekalet eden Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Albay, konser sonunda ünlü sanatçıya çiçek takdim ederek, sunduğu müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti. Yaklaşık iki saat süren konsere, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Zabıta Müdürü Murat Gürsan, YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme