Hıdırellez şenlikleri 3 gün sürecek

Sandıklı Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek Hıdırellez Şenlikleri’nin, 3 gün süreceği bildirildi Hüdai Kaplıcası'nda bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlikler 4 Mayıs Cumartesi günü başlayacak. Cumartesi günü saat 15.00'de animasyon gösterileri ve çeşitli çocuk oyunlarının yer alacağı etkinliklerde 19.00'da Gönül Dostları Konseri ve ardından 21.00'da Su Karakaya konseriyle sürecek. 5 Mayıs Pazar günü ise gün [&hellip]

Hıdırellez şenlikleri 3 gün sürecek

Sandıklı Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek Hıdırellez Şenlikleri’nin, 3 gün süreceği bildirildi

Hüdai Kaplıcası’nda bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlikler 4 Mayıs Cumartesi günü başlayacak. Cumartesi günü saat 15.00’de animasyon gösterileri ve çeşitli çocuk oyunlarının yer alacağı etkinliklerde 19.00’da Gönül Dostları Konseri ve ardından 21.00’da Su Karakaya konseriyle sürecek.
5 Mayıs Pazar günü ise gün boyu animasyonlar devam ederken, konser programı saat 18.00’de Sandıklı Müzisyenler Grubu ile başlayacak. Pogram kapsamında saat 19.00’da Doğan Kabadayı ve Müzik Grubu’nun ardından saat 21.30’da Tuğba Akyol sahne alacak.
6 Mayıs Pazartesi günü şenlikler çocuklar için değişik oyunlar ve animasyon gösterileriyle sürerken saat 19.00’da Doğan Kabadayı ve 21.30’da Özge Hüdai Kaplıcası’nda konser verecek. 3 gün sürecek şenliklerde esnaflar ve bazı dernekler açtığı stantlarda tanıtım ve satış yapacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme