• Haberler
  • Genel
  • 'HiçHane' kafe anlayışına alternatif – Kocatepe Gazetesi

'HiçHane' kafe anlayışına alternatif – Kocatepe Gazetesi

Hiç Hane Kafe işletmecisi Emine Özkan medya çalışanları ile Pazar kahvaltısında biraraya geldi. Özkan, farklı bir anlayışla verdikleri kafe hizmetini anlattı. Emine Özkan, alışılagelmiş kafecilik hizmetine alternatif olduklarının altını çizdi xHiç Hane Kafe işletmecisi Emine Özkan, ev hanımı üç çocuk annesi bir kadın olarak öğrencilere samimi bir ortamda anne baba şefkati ile hizmet vermek istediklerini [&hellip]

“HiçHane” kafe anlayışına alternatif

Hiç Hane Kafe işletmecisi Emine Özkan medya çalışanları ile Pazar kahvaltısında biraraya geldi. Özkan, farklı bir anlayışla verdikleri kafe hizmetini anlattı. Emine Özkan, alışılagelmiş kafecilik hizmetine alternatif olduklarının altını çizdi

xHiç Hane Kafe işletmecisi Emine Özkan, ev hanımı üç çocuk annesi bir kadın olarak öğrencilere samimi bir ortamda anne baba şefkati ile hizmet vermek istediklerini söyledi.
ANNE VE EV YEMEĞİ TATLARI VAR
Gençler başta olmak üzere iyi ve kaliteli hizmetten herkesin yararlanmasını istediklerini aktaran Özkan şöyle konuştu: “Kafemizde kitap bölümü bulunuyor. Burada gençlerin kültürel anlamda yenilenmelerini arzu ediyoruz. Anne ve ev yemeği tadında ikramlarda bulunmak istedik. Bunlar için çabalıyoruz. Kafemizi tercih eden misafirlerimizle birebir iletişim kurarak problemleri ile ilgileniyoruz. Onlara fikirler vererek bir nevi abla, kardeş, anne olmaya gayret ediyoruz. Ressamlarımız, müzisyenlerimiz var. İsteyenleri bilgilendirme noktasında yardımcı oluyorlar. Ders alma imkanı da var. Müzik, eğlence, arkadaşlık, dostluk kafemizin tarzını oluşturan unsurlardandır.” dedi.
MERAK EDEN ÇEKİMSERLER VAR
Yeşilyol caddesi üzerinde Şubat ayından itibaren hizmet veren Hiç Hane kafeye ilginin iyi düzeyde olduğunu kaydeden Emine Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Merak edip de gelmeyen müstakbel misafirlerimiz de var. Çekimserliğe gerek yok. Herkesi bekliyoruz. Kapımız açık. Samimi, temiz ve sıcak bir atmosferde alışılagelmiş ama bilinen bir hizmeti sunuyoruz. Ben daha önce Almanya’da yaşadım. Orada bu tarz yerler olsa daha çok tutulurdu. Hiç bir işletme ve şahısa göndermemiz yok. Ama modernize ve çok lüks yerlerde huzurlu, rahat olunacak diye bir kural yok. Kapımız herkese açık.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme