Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hiçbir siyasi partinin güdümünde değiliz”

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Kanal 3’te Sabah programının konuğu oldu. Kuzu, Kadınlar Meclisi’nin siyasi bir oluşum olmadığını belirterek, “Kadın Meclisi tüm topluma hizmet edecek bir oluşumdur. Kesinlikle bir siyasi partinin güdümünde değiliz” dedi

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, canlı yayınlanan Kanal3’te Sabah programında meclis ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
“ANA YÜREĞİNDEKİ GÜÇ TERÖRÜ BİTİRECEK”
Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Annelerimize sahip çıkalım, destek verelim” sözünün ardından Diyarbakır’a hareket ettiklerini belirten Kuzu, “Devletimiz olarak Milletimiz olarak Diyarbakır annelerimizin yanındayız. Oraya ilk giden ve destek veren Kadın gurubu Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadın Meclisi olmuştur. Bundan ayrı bir onur ve mutluluk duyduk. Yönetimimizle birlikte annelerimizin yanına koştuk. Elbette bizler için tüm güvenlik önlemleri alındı. Gerekli desteğimizi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Kent Konseyi Başkanımız Şemseddin Yasan’dan aldık. İl Emniyet Müdürümüz Gürsel Yıldız, bizim tüm yolculuğumuz boyunca gerekli tedbirleri aldırttı. Diyarbakır’ın girişinde emniyet güçlerimiz tarafından alındık ve annelerimizin yanına götürüldük. Orada annelerimizin tarifsiz sevinçleri vardı bizi görünce. Onlara desteğimizden dolayı çok mutlu oldular. Orada iki gün boyunca tüm annelerimizle teker teker sohbet ettik. Onları teselli etmeye çalıştık. Devletimizin onların yanında olduğunu hissettirdik. Diyarbakır’daki anneler inşallah sağ salim evlatlarına kavuşurlar. Evladı anasından çalan vicdansızlar… Anaların ahında boğulacaklar inşallah ve diyorum ki ana yüreğindeki güç bu terörü bitirecektir.” dedi.
Kent Konseyi Kadın Meclisinin ilk destek ziyaretinin ardından ziyaretlerin çığ gibi büyüdüğünü söyleyerek Canser Kuzu’yu tebrik eden program sunucusu Hasan Öğünç, “Sizin çalışma azminiz, güzel enerjiniz kent konseyi kadınlar meclisinin tüm üyelerine de riayet etmiş” ifadelerini kullandı.
“KESİNLİKLE SİYASİ BİR PARTİNİN GÜDÜMÜNDE DEĞİLİZ”
Canser Kuzu, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin siyasi bir oluşum olmadığını kaydederek, “Kadın Meclisi tüm topluma hizmet edecek bir oluşumdur. Kesinlikle bir siyasi partinin güdümünde değiliz. Biz herkesin ayağına gidiyoruz. A partili, B partili diye hiçbir ayrım yapmadık yapmayacağız. Bizden destek isteyen, bizden yardım isteyen herkesin emrindeyiz. Zaten kimsenin bizden yardım istemesine mahal vermeden biz onların yanında oluyoruz. Çok geniş bir meclis üye ağımız var. Gerek sosyal medyadan gerekse meclis üyelerimizin her bir ferdinin yakınları bizi anında haberdar ediyor. Biz bir yerde yardıma veya desteğe ihtiyacı olan varsa duyar ve hemen koşarız.” diye konuştu.
“GÖREV İNSANIYIM NE GÖREV TEVDİ EDİLİRSE LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEK İSTERİM”
Program sunucusu Öğünç’ün siyasi bir bekletiniz var mı sorusunu cevaplayan Kuzu, “Ben daha öncede AK Parti’den iki kez Milletvekilliğine aday oldum, daha sonra Belediye Meclis üyeliğine aday olduk. Nasip Kadın Meclisi başkanlığı oldu. Ben görev insanıyım. Bana ne görev tevdi edilirse onu layıkıyla yerine getirmek isterim. İnsanlara hizmet etmeyi, onların yüzünü güldürmeyi, mutlu etmeyi çok severim. Yıllardan bu yana ben insanları dinlerim. Sorunlarını taleplerini ilgili makamlara iletirim. Kendi imkanlarımla çözebiliyorsam da orada anında çözerim. Zaten siyasette bir hizmet aracıdır biliyorsunuz. O yüzden siyaset sahnesinde bulundum. Ama hiçbir zaman siyasi bir ayrım yapmamışımdır. Gazetemde de her siyasi partiden insanları ağırlarım, onları dinlerim.” ifadelerini kullandı.
Kadınlar Meclisi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler veren Kuzu, dev projeleri olduğunu ve bu projelerini de yakın zamanda hayata geçirmek için çalıştıklarını söyleyerek, “İlimizdeki ve ilçelerimizdeki tüm kadınların, çocukların ve gençleri sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görüyoruz. Toplum adına faydalı hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.