• Haberler
  • Gündem
  • 'Hiçbir saldırı bizi durduramaz' – Kocatepe Gazetesi

'Hiçbir saldırı bizi durduramaz' – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kendisine yönelik saldırı dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Çöl, 'Biz gece gündüz demeden, ailemizden fedakarlık ederek, memleketimize hizmet etmeye çalıştıkça şahsıma ve ekibime karşı propagandalar yapılıyor, derebeylik yapılıyor,  makam odamız basılıyor, canımıza kastediliyor. Canımıza kasteden saldırgan ile herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Söz konusu olay yargıya intikal etmiş olup,  saldırının arkasındaki gerçeklerde [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kendisine yönelik saldırı dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Çöl, “Biz gece gündüz demeden, ailemizden fedakarlık ederek, memleketimize hizmet etmeye çalıştıkça şahsıma ve ekibime karşı propagandalar yapılıyor, derebeylik yapılıyor,  makam odamız basılıyor, canımıza kastediliyor. Canımıza kasteden saldırgan ile herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Söz konusu olay yargıya intikal etmiş olup,  saldırının arkasındaki gerçeklerde gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Bunları önce Allah’a sonra, bu memleketin cumhuru olan sizlerin vicdanına havale ediyorum. Siz herşeyin doğrusunu bilirsiniz. Elhamdülillah. Allah’tan başka  kimseden ne korkumuz, ne de çekincemiz var. Aldığımız hayır dualar bize yeter. Çok şükür bu dualar sayesinde bu menfur saldırıdan yara almadan kurtulduk. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. Biz bu göreve, belediyeyi peşkeş çekmek için değil, 34 bin Sandıklılıhemşehrimin  emanetine sahip çıkmak için geldik. Bu uğurda kiminle mücadele edilecekse, amme hizmeti  için kimin yada kimlerin nasırına basılacaksa bu uğurda her zaman hakkın ve halkın ortak değerleri için bunlarla  yılmadan, çekinmeden başta Allah’ın izni, akabinde  hukukun üstünlüğü ve sizlerin desteğiyle sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi.
Çöl, bu süreçte kendisini arayan siyasetçi ve bürokratlara teşekkür etti. Çöl, “Başbakan Binali Yıldırım’a, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Bakanlara, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları’na Milletvekileri’ne, İl Emniyet Müdürü’ne, Kaymakamlık’a, İlçe Emniyet Müdürü ve teşkilatına, AK Parti İl ve İlçe Başkanları’na, Afyonkarahisar Belediye Başkanı’na, çevre il ve ilçe belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, bürokratlara, Sandıklı MHP İlçe eski Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı olmak üzere ilçemiz sivil toplum kuruluşlarına, esnafımıza ve bizim her daim yanımızda olan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme