• Haberler
  • Siyaset
  • “Hiçbir güç, MHP’yi bölemez” – Kocatepe Gazetesi

“Hiçbir güç, MHP’yi bölemez” – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin ilçesini ziyaretinin ardından Sultandağı ilçesine geçen Parsak burada esnafla ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. MHP'nin 47 yıllık siyasi bir hareket olmasına rağmen Türk Milleti'nin doğuşuyla birlikte var olduğuna dikkat çeken Parsak, 'Türk Milleti yaşadığı sürece MHP'de yaşayacaktır. Hiçbir güç kutlu hareketimizi yok edemeyecektir' dedi.MHP'ni bugüne kadar Türk Milletine asla yalan söylemediğine dikkat çeken [&hellip]

Bolvadin ilçesini ziyaretinin ardından Sultandağı ilçesine geçen Parsak burada esnafla ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. MHP’nin 47 yıllık siyasi bir hareket olmasına rağmen Türk Milleti’nin doğuşuyla birlikte var olduğuna dikkat çeken Parsak, “Türk Milleti yaşadığı sürece MHP’de yaşayacaktır. Hiçbir güç kutlu hareketimizi yok edemeyecektir” dedi.
MHP’ni bugüne kadar Türk Milletine asla yalan söylemediğine dikkat çeken Parsak, “Gündelik siyasi partiler oylarını biraz artırmak için sabah ayrı bir yalan akşam ayrı bir yalan ortaya atabiliyor. Dün söylediklerini bugün inkar edebiliyor. Ancak MHP oy telaşıyla milletini asla kandırmamıştır. Bugüne kadar Türk Milleti’nin başını öne eğdirecek yanışlın içine girmemiştir. Türk Milletinin menfaatleri neyi gerektiriyorsa tavrı o şekilde olmuştur. Allah’ın izniyle de bundan sonra bu şekilde devam edecektir” dedi.
EMET BİZİM KAHRAMANIMIZ
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Bolvadin ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in ailesini ziyaret etti
Şehit Emet’in bu ülke için canını feda ettiğini ifade eden Parsak, “Tüm şehitlerimiz gibi Şehit Ramazan Emet’te vatanı için Allah’a yürümüştür. Şehidimizi asla unutmayacağız” diye konuştu.
Bolvadin ilçesini ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak beraberinde MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker ile birlikte Ocak ayında Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensubu hainlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in ailesini ziyaret etti.
AKP KÖYLÜMÜZE DARBE VURDU
MHP Milletvekili Parsak Sandıklı ilçesini ve ilçeye bağlı köyler ile Kızılören ilçesini ziyaret etti
AKP’nin seçim vaatleri arasında yer alan yemdeki KDV oranın kaldırılmasının kandırmaca olduğuna dikkat çeken Parsak, “Türkiye’di girdi fiyatlarında yüzde 30 düşüş olmasına rağmen yem fiyatları geçen yıla oranlar yüzde 12 oranında artmıştır. Köylümüze AKP iktidarı yine darbe vurmuştur” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme