'Hiçbir Allah'ın kuluna borcumuz yok'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye olarak yatırımları borçsuz yaptıklarını kaydetti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, her yıl Ramazan Ayı’nda belediye personeli ile yaptığı iftar geleneğini bu yıl da bozmadı. Çoban, Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde, personeliyle birlikte iftar yaptı. Yemeğe, Başkan Yardımcıları ve sendika başkanlarının yanı sıra emekliye ayrılan personelde katıldı. Çoban, “Göreve geldiğimiz [&hellip]

“Hiçbir Allah’ın kuluna borcumuz yok”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye olarak yatırımları borçsuz yaptıklarını kaydetti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, her yıl Ramazan Ayı’nda belediye personeli ile yaptığı iftar geleneğini bu yıl da bozmadı. Çoban, Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde, personeliyle birlikte iftar yaptı. Yemeğe, Başkan Yardımcıları ve sendika başkanlarının yanı sıra emekliye ayrılan personelde katıldı. Çoban, “Göreve geldiğimiz 2009 yılında niyetimizin halis olması, bizim başarımız için dua eden insanların olması, hepimizin ortak çalışması ile 3 Nisan Cuma günü 2009-2014 Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan 2014-2019 Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a tam 15 milyon lira parayla kasayı teslim ettim. Hiçbir Allah’ın kuluna borcumuz yok. Geçen dönemde bizle hiç alakası olmayan tam 45 milyon lira civarında borç ödedik. Bunları sızlanma ya da, şikayet anlamında söylemiyoruz. Bunları da yaparak bu başarıları elde ettik” dedi.
BU DÖNEM DAHA RAHATIZ
Yeni dönemin hizmetler açısından daha da rahat geçeceğini ifade eden Başkan Burhanettin Çoban; “Bu dönem daha da rahatız. Artık ben araç gerece para harcamayacağım. Asfalt şantiyesi yaptık para harcamayacağız. Fabrikalarımıza para harcamayacağız. Sıfır kredi ile 3 tane benzinlik yaptık. Alt yapının yüzde 80’ninden fazlası bitti. Ana arterlerimizin asfaltının çoğu bitti. Bu dönem daha rahatız, göreceksiniz çok daha güzel işler yapacağız. Şimdiden planlıyoruz, projelendiriyoruz. Bizler Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak, sizler de Afyonkarahisar Belediyesi’nin bir personeli olarak Allah’ın izniyle gittiğiniz her yerde göğsünüzü gere gere ‘Afyonkarahisar Belediyesi’nin personeliyiz’ diye mutluluk duyacaksınız. Çünkü hizmetlerimiz sınırlarımızın dışına taşacak” ifadelerini kullandı.
PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Çoban şöyle devam etti: “Güzel hizmetlerimize destek sağlayan, gece gündüz demeden gayret gösteren arkadaşlarımıza, size güç veren değerli ailelerinize, çok teşekkür ediyorum. Allah nice Ramazanlara, nice bayramlara birlik beraberlik içerisinde ulaştırsın. Bu dönem İşçi, memur 5 arkadaşımız Belediyemize hizmet ettiler ve emekliye ayrıldılar. Kendileri de az önce saydıklarımız başarılarımıza büyük katkı sağlamışlardır. Kendilerine emeklilik hayatında sağlık, afiyet diliyorum. Hizmetleri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

MAZLUMUN YANINDAYIZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, mazlumların yanında olduğunu söyledi. Çoban, “Tüm dünyada, hangi inanca, hangi dine, hangi mezhebe bağlı olursa olsun, bir insana zulüm ve işkence yapılıyorsa bu insana karşı yaralamak ve öldürmek dâhil her türlü zarar veriliyorsa inşallah bunlar son bulsun. Mazlumun dini olmaz. Mazluma din sorulmaz. Zalim kendi dinimizden mazlum ise başka dinden olsa bile dinimiz bize mazlumun yanında yer almayı gerektirir. Bu bizim prensibimizdir. İnşallah Mübarek Ramazan Ayında Gazze’yi bombalayanların burnundan Allah fitil fitil getirsin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme