Hibrit teknolojili Toyota Corolla Afyon sokaklarında

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bugüne kadar tüm dünyada 46 milyon adetten fazla tercih edilen 'efsane model' olarak tanımlanan Corolla'nın 12'inci nesli Türkiye'deki ilk kullanıcılarına teslim edildi. O kullanıcılar arasında Afyonkarahisar'dan da bir müşteri yer aldı.'BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ'Yeni Corolla'nınilk teslimatı için Afyon Toyota Plaza Hisar'da düzenlenen törende bir konuşma yapan Toyota Plaza Hisar Satış Danışmanı Tahir [&hellip]

Üretilmeye başlandığı 1966 yılından bugüne kadar tüm dünyada 46 milyon adetten fazla tercih edilen “efsane model” olarak tanımlanan Corolla’nın 12’inci nesli Türkiye’deki ilk kullanıcılarına teslim edildi. O kullanıcılar arasında Afyonkarahisar’dan da bir müşteri yer aldı.
“BÜYÜK HEYECAN YAŞIYORUZ”
Yeni Corolla’nınilk teslimatı için Afyon Toyota Plaza Hisar’da düzenlenen törende bir konuşma yapan Toyota Plaza Hisar Satış Danışmanı Tahir Kılbıyık uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek, “Hem bizler, hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Toyota’nın misyonu her zaman en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır.Türkiye’de üretilecek Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inanıyorum.” dedi.
“ÇOK ETKİLENDİM”
Yeni Corolla’sına kavuşan Halil Fidan da otomobilini teslim alırken şöyle konuştu: “Yeni Corolla’nın insanı hayran bırakan yeni stili çok etkileyici. Bu yeni tasarıma Corolla’nın tüm dünyada bilinen üstün avantaj ve özellikleri de eklenince ortaya böylesine mükemmel bir otomobil çıkmış. Tüm bu özelliklere sahip mükemmel bir otomobili olan Toyota Corolla’ya sahip olmak çok prestijli olacak.”
137 BİN 500 LİRAYA SATILIYOR
Yeni Corolla’nın, hibrit versiyonu 137 bin 500 TL’den, benzinli versiyonları ise hurda teşviki ile 95 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’deki tüm Toyota plazalarda yeni sahiplerini beklediği duyuruldu.

Bakmadan Geçme