• Haberler
  • Genel
  • Hibede TKDK öne çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Hibede TKDK öne çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nün hibe duyurularını takip eden yatırımcılar, projeleri başarıya ulaştıktan sonra, Kurum'a bir kez daha hibe için başvuruyor Afyonkarahisar yatırımcıları, işletmelerini modernize etmek için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun uyguladığı IPARD programını tercih ediyor. Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü'nde gerçekleştirilen sözleşme imza töreninde Kurum desteklerinden daha önce faydalanan yatırımcıların tekrar [&hellip]

Hibede TKDK öne çıkıyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü’nün hibe duyurularını takip eden yatırımcılar, projeleri başarıya ulaştıktan sonra, Kurum’a bir kez daha hibe için başvuruyor

Afyonkarahisar yatırımcıları, işletmelerini modernize etmek için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun uyguladığı IPARD programını tercih ediyor. Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen sözleşme imza töreninde Kurum desteklerinden daha önce faydalanan yatırımcıların tekrar proje verdikleri görüldü.
İKİNCİ KEZ BAŞVURDULAR
Kurumun daha önce çıktığı 1’inci Başvuru çağrı döneminde Afyonkarahisar’da ilk AB hibesini alan Sütçüoğlu Orhan Sütçü Süt Ve Süt Ürünleri Üretimi Sanayi Tic. Ltd. Şti. 2 milyon 296 bin 587 lira 52 kuruşluk projeyle, 4’üncü Başvuru çağrı ilanı kapsamında 100 Başlık Süt Sığırcılığı yatırımına hibe alan Üçlerkayası Tarım Hayvancılık Gıda Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. 321 bin 699 lira 17 kuruşluk projeyle, 5’inci başvuru çağrı ilanı kapsamında yatırımına hibe alan Tanova Süt Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 814 bin 276 lira 46 kuruşluk projeleriyle 9’uncu başvuru çağrı ilanı kapsamında ikinci kez IPARD programını tercih ettiler.
SIRADA BEKLEYEN PROJELER
4’üncü başvuru çağrı ilanı kapsamında Kurum’dan hibe alarak 100 Başlık Süt Sığırcılığı yatırımı yapan Mas Süt Ürünleri Et Ürünleri Tarım Hayvancılık Gıda Seracılık Enerji Nakliye Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limitet Şirketi ve Fonem Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret A.Ş. de 10. çağrıda İl Koordinatörlüğü’ne ikinci kez proje verdi. Bu projelerin kontrolleri devam ediyor. Uygun bulunması halinde bu projelerle de sözleşme imzalanacak.
“DOĞRU YOLDAYIZ”
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu, “Afyonkarahisar yatırımcılarının hedeflerini gerçekleştirirken ikinci kez Kurumuzu tercih etmesi doğru yolda olduğumuzu göstermekte ve bizleri memnun etmektedir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme