Heyet eksik geldi – Kocatepe Gazetesi

Akil İnsanlar Heyeti'nin Ege Bölgesi temsilcileri bugün ve yarın da Afyonkarahisar'da olacaklar Hükümet tarafından 'Çözüm' süreci olarak adlandırılan çalışmalar kapsamında oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti'nin Ege Bölgesi Grubu üyeleri dün Afyonkarahisar'a geldiler. Heyet üyelerinden Radikal Gazetesi Yazarı Avni Özgürel, Vakit Gazetesi Yazarı Hasan Karakaya ve Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan Afyonkarahisarlı ve uşaklı gazetecilerle bir araya [&hellip]

Heyet eksik geldi

Akil İnsanlar Heyeti’nin Ege Bölgesi temsilcileri bugün ve yarın da Afyonkarahisar’da olacaklar

Hükümet tarafından “Çözüm” süreci olarak adlandırılan çalışmalar kapsamında oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti’nin Ege Bölgesi Grubu üyeleri dün Afyonkarahisar’a geldiler. Heyet üyelerinden Radikal Gazetesi Yazarı Avni Özgürel, Vakit Gazetesi Yazarı Hasan Karakaya ve Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan Afyonkarahisarlı ve uşaklı gazetecilerle bir araya gelerek “çözüm” sürecini değerlendirdiler. Akil insanların Ege Bölgesi grubunda yer alan Baskın Oran dün akşam Afyonkarahisar’a gelirken, diğer üyeler Tarhan Erdem, TBB’den Vedat Ahsen Coşar, DİSK’den Erol Ekici, gazeteciler Hilal Kaplan ve Fehmi Koru da bugün Afyonkarahisar’a gelecekler. Ege Grubu’nda yer alan Arzuhan Doğan Yalçındağ ile Fuat Keyman’ın ise Afyonkarahisar programına katılmayacakları bildirildi.
Akil İnsanlar Heyeti bu sabah saat 09.00’da Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda buluşacaklar. Öğlen saatlerinde Uşak’a geçecek olan heyet üyeleri, akşam saat 19.00’da yine Korel Termal Otel’de verilecek olan yemekte iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelecekler. Yarın da saat 10.00’da Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri ile bir araya gelecek olan heyet üyelerinin Afyonkarahisar-Uşak programı böylece sona erecek.

Bakmadan Geçme