• Haberler
  • Genel
  • Heybeli'de yeşil alan genişliyor – Kocatepe Gazetesi

Heybeli'de yeşil alan genişliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Heybeli Termal Tesisleri’nde yeşil alan ihtiyacını ortadan kaldırmak için 25 bin metrekare alan yeşillendiriliyor Kaplıcada son aylarda yapılan çalışmalara ek olarak ağaçlandırma ve çiçek dikimi faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi. Heybeli’nin termal turizmdeki gerçek yerini alması amacıyla bu tür çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Bolvadin Afyon yolu üzerinde bulunan heybeli termal suyunun birçok [&hellip]

Heybeli’de yeşil alan genişliyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Heybeli Termal Tesisleri’nde yeşil alan ihtiyacını ortadan kaldırmak için 25 bin metrekare alan yeşillendiriliyor

Kaplıcada son aylarda yapılan çalışmalara ek olarak ağaçlandırma ve çiçek dikimi faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi.
Heybeli’nin termal turizmdeki gerçek yerini alması amacıyla bu tür çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi.
Bolvadin Afyon yolu üzerinde bulunan heybeli termal suyunun birçok hastalığa şifa olduğu başta kemik ve şeker hastalığı ile pek çok hastalığın tedavisinde kullanılabileceği belirlendi.
Su ayrıca cilt bakımı ve cilt güzelliği için de doğal çözüm olarak gösteriliyor.
Heybeli Termal Tatil Köyü’nde yaklaşık 60 derece sıcak suyun pek çok hastalığa şifa olduğu açıklandı.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim görevliler tarafından yapılan inceleme sonucunda Heybeli’deki sıcak suyunun başta kemik erimesi yani ozteoporos hastalığının tedavisi ve önlenmesinde oldukça faydalı olduğu tespit edildi. (CİHAN)

Bakmadan Geçme