Heybeli'de çevre düzenlemesi devam ediyor

Heybeli Termal Tesislerinde başlatılan çevre düzenlemesi ve ara yol yapım çalışmaları devam ediyor Bolvadin Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 600 evler’deki çevre düzenlemesinin sürdüğünü belirten yetkililer tesis içerisinde bulunan ara yollarda yapım çalışmalarının da sona erdiği bildirildi.Kaplıcanın genelinde ağaç dikim çalışmasının bu hafta içerisinde başlayacağını belirten Park-Bahçe sorumlusu Sibel Toprakkale, yaptığı açıklamada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Amacımız Heybeli’yi baştan sona [&hellip]

Heybeli’de çevre düzenlemesi devam ediyor

Heybeli Termal Tesislerinde başlatılan çevre düzenlemesi ve ara yol yapım çalışmaları devam ediyor

Bolvadin Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 600 evler’deki çevre düzenlemesinin sürdüğünü belirten yetkililer tesis içerisinde bulunan ara yollarda yapım çalışmalarının da sona erdiği bildirildi.
Kaplıcanın genelinde ağaç dikim çalışmasının bu hafta içerisinde başlayacağını belirten Park-Bahçe sorumlusu Sibel Toprakkale, yaptığı açıklamada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Amacımız Heybeli’yi baştan sona yeşillendirmektir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.Toprakkale, şöyle devam etti:”http://m.kocatepegazetesi.com/”Bunun için gerekli çalışmaları başlattık. Bu hafta içerisinde ağaç dikim çalışmalarına başlayacağız ve planlı bir şekilde kaplıcayı ağaçlandıracağız.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Tesis Sorumlusu Ömer Üzüm ise, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Başkanımızın verdiği talimat gereği tüm villalarda mefruşat yenileme ve bakım işlemlerini gerçekleştirdik. Bütün havuzların bakım ve tadilatı tamamlandı. Heybeli Termal Tatil Köyü yeni sezona hazır hale getirildi”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)

Bakmadan Geçme