Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Heybede daha önceden gelen projelere ne oldu?”

“Heybede daha önceden gelen projelere ne oldu?”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Ankara temasları sonrası “heybeleri dolu” geldiklerini açıklayan iktidar milletvekillerine sordu. İnkaya, “Tebrik ederiz sizleri kutlarız. Bu kaçıncı dolu heybeyle geliş? Ayda bir Ankara ya gidiliyor, heybe dolduruluyor, Afyon’a dönülüyor. Soruyoruz heybede daha önce geldiği söylenilenlere ne oldu?” diye sordu

 

İYİ Parti Afyonkara-hisar İl Başkanı Mehmet İnkaya’nın dün öğlen partide düzenlediği basın toplantısında eleştiri oklarının hedefinde AK Parti iktidarı yer aldı.
“BELEDİYE ÇOK YAKINDA KÂRA GEÇER”
AK Parti Milletvekillerinin başkent temasları sonrası gazetelerde yer bulan haberlere atıfta bulunan İnkaya, “İktidar Milletvekilleri yerel gazetelere boy boy fotoğraflar vermişler. Gene aynı başlık’, ‘Ankara’dan heybeleri dolu döndüler.’ Tebrik ederiz sizleri kutlarız. Bu kaçıncı dolu heybeyle geliş? Ayda bir Ankara ya gidiliyor, heybe dolduruluyor, Afyon a dönülüyor. Soruyoruz heybede daha önce geldiği söylenilen raylı taşıma sistemi projesi AFRAY ne oldu? Kaleye kurulacağı yılan hikâyesine dönen teleferik projesi ne oldu? Millet Bahçeleri ne oldu? Şehir içi trafiğini rahatlatma projeleri ne oldu? Hava alanımızı sivil uçuşlara açacaktınız, ne oldu? Hem niye Ankara’ya gidiyorsunuz, heybeye topluyorsunuz? Afyonkarahisar Belediyesi çok yakında kâra geçer. Gelirler iyi, vergileri topluyorsunuz, ama hiç harcama yok.” dedi.
“EYLÜL’DE KAR YAĞABİLİR”
Mahalli İdareler Genel seçiminin yapıldığı 31 Mart 2019’dan bugüne Afyonkarahisar’da gözle görülür elle tutulur bir şey olmadığını iddia eden İnkaya, “Seçimlerde vaat edilen hiçbir işe başlanamadı. Park suluyor, iki yol aralarını sularken yolları da bol bol suluyorsunuz. 2020 yılı da geçiyor. Afyon kışı çok memlekettir. Bir deyim vardır ‘Anız bastı kar bastı.’ yani bu deyimin halk arasında kullanım anlamı, buğdaylar biçildi mi kar yağabilir demektir. Temmuz ayı da bitti. İnşaat sezonu için 35 günlük bir süre kaldı. Eylülde kar da yağabilir. 31 Mart’ ta vaat ettiğiniz işlere başlayın artık. AFRAY ve askeri hava alanının sivil uçuşlara açılması, iç turizmi canlandırsın. Kaleye kolay çıkılsın. Şehir içi trafikte bir oh çekelim. Biriktirdiğiniz paralarla, heybeyle getirdiklerinizi çıkarın. Yatırım yapın. Aylar geçti, yıllar da geçiyor. Rahat yaşayalım şu güzelim şehirde. Vatandaş icraat bekliyor. Allah yardımcımız olsun.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi