• Haberler
  • Genel
  • Hesap 1 Kasım’da kesilecek – Kocatepe Gazetesi

Hesap 1 Kasım’da kesilecek – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili Mehmet Parsak İhsaniye ilçesi’ni ve Döğer Beldesi'ni ziyaret etti. Parsak, “AKP’den milletimiz bıktı. Hesap 1 Kasım’da kesilecektir” dedi Seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye İlçesi’ni ve Döğer Beldesi’ni ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak 1 Kasım seçimlerinde MHP'ye destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiğini ve insanların AKP yüzünden umutsuz olduğunu gözlemlediğini [&hellip]

Hesap 1 Kasım'da kesilecek

MHP Milletvekili Mehmet Parsak İhsaniye ilçesi’ni ve Döğer Beldesi’ni ziyaret etti. Parsak, “AKP’den milletimiz bıktı. Hesap 1 Kasım’da kesilecektir” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye İlçesi’ni ve Döğer Beldesi’ni ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek istedi.
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiğini ve insanların AKP yüzünden umutsuz olduğunu gözlemlediğini ifade eden Parsak, “Sadece İhsaniyemiz, Döğerimiz değil, gezdiğimiz her yerde insanların AKP yüzünden umutsuz olduğunu gözlemliyoruz. Yalan üzerine kurulmuş AKP’nin artık 1 Kasım’da sandıkta gerekli cevabı alacağını biliyoruz. Türkiye asla umutsuz olmayacaktır. Çünkü ülkesini ve Türk Milletini seven Milliyetçi Hareket Partisi’nin temiz kadroları sorunları çözecektir” şeklinde konuştu.
“MHP’NİN KOALİSYON GÖRÜŞMELERİNDEKİ TUTUMU TAKDİR TOPLADI”
MHP’nin koalisyon görüşmelerindeki tutumunun büyük takdir topladığını belirten Parsak, “PKK’nın 10 maddelik talebini kabul edenler, MHP’nin ülkemizin geleceği açısından hayati önem arz eden 4 maddesini kabul etmemiştir. Bu maddeler Anayasamızın ilk 4 maddesinin korunması, barış adı altında PKK ile yapılan pazarlıkların sona erdirilmesi, yolsuzluğa adı karışanların yargılanması ve Cumhurbaşkanının anayasal sınırlarını çekilmesidir. Bu şartlarımız MHP’nin değil milletin menfaatleri için konulmuştur” dedi.

Bakmadan Geçme