HES İlaç Sahibi Kim?

HES ilaç sahibi kim olduğu internette araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, HES İlaç Firması kime aittir? İşte yanıtı…

HES İlaç Firması aslen Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinden olup, İstanbul’da ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan Hüseyin Çelik ve Erkan Çelik kardeşlere aittir.

Hes İlaç Firması, 2015 yılında sağlık alanında tüketicilere katkısız ve doğal içerikli ürünler sunmak üzere kurulmuştur. İnsan sağlığını destek amaçlı ürünleri kaliteli ve doğal olarak sunmayı hedef alan firma, ürünlerinde insan sağlığına zarar verecek veya olumsuz etki edecek bir bileşene yer vermemektedir. Patentli ham madde kullan ve helal kuralları çerçevesinde hizmet sunan HES İlaç Firması bitkisel içerikli gıda takviyeleri ve ilaçlar üretmektedir.

HES İlaç firmasının sahibi Hüseyin Çelik aynı zamanda İstanbul’da faaliyet gösteren AFSİAD (İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve ş Adamları Derneği) Başkanlığını sürdürürken, kardeşi Erkan Çelik’te HES İlaç Afyonspor Kulüp Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

Bakmadan Geçme