• Haberler
  • Genel
  • 'Herkese eşit mesafedeyiz' – Kocatepe Gazetesi

'Herkese eşit mesafedeyiz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi CHP Milletvekili ziyaretinde net konuştu Vali İrfan Balkanlıoğlu CHP Milletvekili Ahmet Toptaş ve beraberindekileri makamında kabul etti. İktidarı ve muhalefeti ile bir bütün olunduğunu kaydeden Vali İrfan Balkanlıoğlu, memleketin tamamını yönetme iddiası gereği herkese eşit mesafede olduklarının altını çizdi CHP Milletvekili Av. Ahmet Toptaş, bazı partililerle Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti. [&hellip]

“Herkese eşit mesafedeyiz”

Afyonkarahisar Valisi CHP Milletvekili ziyaretinde net konuştu;

Vali İrfan Balkanlıoğlu CHP Milletvekili Ahmet Toptaş ve beraberindekileri makamında kabul etti. İktidarı ve muhalefeti ile bir bütün olunduğunu kaydeden Vali İrfan Balkanlıoğlu, memleketin tamamını yönetme iddiası gereği herkese eşit mesafede olduklarının altını çizdi

CHP Milletvekili Av. Ahmet Toptaş, bazı partililerle Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında çeşitli konularda bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.
Afyon’u yönetenlerin emrindeyiz
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ahmet Toptaş, bürokrasiyi ve yöneticileri ziyaret ederek tanışmak istediklerini söyledi. Sorunlar ya da yapılacak şeyler konusunda iyi dilekleri iletmeyi arzu ettiklerini bildiren Milletvekili Toptaş; “Seçimler döneminde çok yakın ilişkilerimiz olmadı ama seçimler bitti. Hepimiz Afyon ve Türkiye’ye hizmet etmekle görevliyiz. Yaşamımız boyunca gerek kişi gerekse parti olarak hep bardağın dolu tarafına bakmaya çalıştık. Afyon’da bizim kendi toprağımız. Afyon’da yapılan her bir iyi şey bizi mutlu eder. Afyon’da çıkabilecek her olumsuzluk da bizi üzer, yaralar. Onun için Afyon’un eğitim, sağlık, turizm, yatırımlar alanlarında yapılabilecek ne varsa gece gündüz Afyonluların ve Afyon’u yönetenlerin yanındayız emrindeyiz. Yeter ki iyi şeyler yapılsın ve düşünülsün. Afyon’un gelişmiş bir kent, yaşam sevinci olan sorunları çözülmüş bir kent olmasını istiyoruz.” dedi.
Olumsuzluklar politik malzeme değil
Bundan sonra ki ilişkilerde seçilmiş Milletvekili olarak üzerine düşen her ne varsa onu yapmayı görev edindiğini belirten CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, sorunların çözümünde yapılabilecek her şeyin yanında olacakları mesajını iletti. Milletvekili Toptaş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun kendilerine isteklerini her zaman 24 saat bildirebileceğini belirtti. Toptaş, telefonun tüm insanlara 24 saat açık olduğunu ifade etti. Olumsuzluk gördükleri zaman öncelikle bunun kaynaklandığı yerle temasa geçeceklerini kay-deden Milletvekili Toptaş; “Olumsuzlukları politik bir malzeme olarak kullanmayacağız. Hayatımız boyunca da bunu yapmadık zaten. Düzeltilmesi yönünde çabalarımızı ve önerilerimizi söyleriz. Buna rağmen çözülmez, olumlu yanıtlar alamazsak elbette bunu da kamuoyu ile paylaşırız. Kamuoyu ile paylaşmadan önce bütün derdimiz, sorunları halletmek olumlu katkılarda bulunmaktır.” diye konuştu.
“Maillerime bizzat bakıyorum”
Geçmişte aktif politik hayatı içerisinde parti il başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, tüm bürokrasi ile çok iyi bir diyalogları olduğunu dile getirdi. Tüm sorunları diyalog içerisinde çözme alışkanlıkları olduğundan söz eden Milletvekili Toptaş; “Hala o alışkanlığımız devam ediyor. Sizlerle de diyalog içerisinde olacağız. Üzerimize düşeni diyalog içerisinde ve bardağın dolu tarafında olumlu bakış açısıyla görevimizi yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Seçilenlerin arkasında Türkiye var
Vali İrfan Balkanlıoğlu, CHP Milletvekili Ahmet Toptaş’ı tebrik etti. Milletvekili Genel Seçimleri esnasında ve sonrasında çok olgun seviyeli bir seçim çalışması yürütüldüğünü söyledi. Afyon’a ve Türkiye’ye layık bir seçim çalışmasının tamamlandığını kaydeden Vali Balkanlıoğlu; “Seçim propaganda döneminde herhangi bir sorun yaşanmadı. Centilmenlik içerisinde bir performans sergilediniz. Halkımız teveccüh gösterip sizi meclise Ankara’ya gönderdiler. Biz seçilmiş insanlara değer veririz. Hangi partiden nereden seçilirse seçilsin. Çünkü o tek başına değildir. Arkasında bir kitle vardır. Kendisine oy veren insanlar diyorlar ki ‘Biz size güveniyoruz. Biz sizi temsilci olarak görmek istiyoruz.’ diye. Böyle bir kitle var dolaysıyla seçilen kişiler bütün bir Türkiye’yi temsil ediyor. Bu nedenle seçilmiş insanlar bizim için tek bir birey değil. Arkasında Türkiye var. Öyle görüyoruz. Onların taleplerini öyle değerlendiriyoruz. Elbette sizin birçok önerileriniz eleştirileriniz olacaktır. Vatandaşlardan gelecek talepler olacaktır. Onları özellikle her zaman için 24 saat telefonumuz açık bizimde sizin gibi. Emailim açık bizzat kendim bakarım. Afyon’da ki talep ve şikâyetleri alıp, yazıya döküp, ilgili kurumlara gönderip takip ediyoruz. Onun dışında telefonumuzu da her zaman arayabilirsiziniz. Bir kamu görevlisi olarak hasbel kader valilik makamında isek devletimizin, milletimizin bizden beklentilerini boşa çıkarmamak ve burada güzel hizmetler yapmayı aynı sizin gibi istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Tarafsızlığımızı kaybetmek istemeyiz”
Öneri kimden gelirse gelsin mutlaka değerlendirmeye tabi tutulduğunu bildiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, şikâyet, öneri, dilek vb gelen verilerin haklı haksız olup olmadığını incelediğini belirtti. Haklı talep ve durumlarda sonuna kadar gerekli desteği verip yardımcı olduğunu aktaran Vali Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “Eğer talep haksızsa kimden gelirse gelsin yapmam. Yaptıramazlar. Bu nedenle müsterih olarak arayabilirsiniz. Önerilerinizi, taleplerinizi, şikâyetlerinizi, vatandaş başvurularını inşallah birlikte değerlendiririz. Bazen vatandaşlar ya da bazı kesimlerden gelen şikâyetleri önce kurumsal olarak araştırırım. Bazen her şey vatandaşların intikal ettirdiği gibi olmayabiliyor. Mensubu olduğum kamu yönetiminde, dairelerde bir yanlışlık varsa derhal neticelendirir neticeyi de size bildiririz. Maksat güzel bir hizmet yürütmektir. İktidarı ve muhalefeti ile biz bir bütünüz. Sonuçta bu memleketin evlatlarıyız. Bir kamu görevlisi olarak tarafsızlığımızı asla kaybetmek istemeyiz. Türkiye’de iktidar var. Birde yüzde 50’den fazla muhalif var. Dolayısıyla memleketin tamamını yönetme iddiasındaysak herkese eşit mesafede ve herkese hakkını vererek elimizde ki yetkileri eşit ve adil olarak kullanmak mecburiyetindeyiz.” Ziyarette; CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İl Sekreteri Nusret Yörük, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Demir, İl Başkan Yardımcısı Kerem Can ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fisun Mengü hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme