Herkes sandığa gitmeli – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Serdaroğlu, köyleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Serdaroğlu, seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu tüm vatandaşların sandığa giderek oyunu kullanması gerektiğini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Serdaroğlu ve beraberindeki partililer Belkaracaören ve Sarık köyünü ziyaret ettiler.Köy ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve [&hellip]

Herkes sandığa gitmeli

İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Serdaroğlu, köyleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Serdaroğlu, seçimlerin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu tüm vatandaşların sandığa giderek oyunu kullanması gerektiğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Serdaroğlu ve beraberindeki partililer Belkaracaören ve Sarık köyünü ziyaret ettiler.
Köy ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla istişare bulunan Serdaroğlu ve berareberindeki heyet vatandaşların kendilerine ilettikleri sorunları dinlediler.
Ziyaretleri kapsamında vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek isteyen Serdaroğlu, “Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Herkesin sorumlu bir vatandaş olarak sandığa gidip oy kullanması gerekli. Vatandaşlarımızın sandıkta oyunu kullanırken vicdanı ile aklını biraraya getirerek en isabetli seçimi yapacağına inancımız tamdır.” dedi.

Bakmadan Geçme