'Her Zaman Sahadayız'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, programı kapsamında sabahın erken saatlerinden itibaren bir dizi ziyarette bulundu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, programın ilk durağında, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan’ı ziyaret etti.  Şahin, esnafın talep ve beklentilerini dinledi. Şahin, Oda Başkanı Yılmazaslan ile yapılan görüşmenin ardından, sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

'Her Zaman Sahadayız'

Esnaflarla birebir temas kuran Şahin, AK Parti’nin her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunun altını çizdi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da hemşehrileriyle buluşmayı ihmal etmeyen Şahin, Cuma namazını Yeşil Camii’nde kıldı. Namaz sonrası, hemşehrileriyle istişarelerde bulunarak istek ve taleplerini dinledi. 

'Her Zaman Sahadayız'

Programlarının ardından açıklamalarda bulunan Şahin, AK Parti'nin hizmet anlayışına vurgu yaparak, “Bizler AK Parti olarak her zaman sahadayız, her zaman hemşehrilerimizle iç içeyiz. Esnaflarımızın talepleri ve beklentilerimiz bizim için çok kıymetli. Afyonkarahisar için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ve güveniyle şehrimizi daha da ileriye taşımaya kararlıyız” dedi. 

'Her Zaman Sahadayız'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, esnaf ziyaretlerinin, Afyonkarahisar'ın ekonomik ve sosyal kalkınma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “AK Parti, milletimizin refahını her zaman ön planda tutan bir partidir. Bizim önceliğimizin her zaman hemşehrilerimizin mutluluğu ve huzurudur. Bu doğrultuda esnafımızın güçlü bir şekilde ayakta kalması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme