'Her zaman halkın yanında olduk'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya, AK Parti hükümetinin her zaman halkın yanında olduğunu söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ve Sandıklı ilçe merkezlerinde sürdürdüğü ziyaretlerini köy ve beldelerle devam etti. Özkaya, gittiği köy ve beldelerde yoğun ilgi görürken, vatandaşlar AK Parti Milletvekili adaylarına tam destek verdiklerini söylediler.7 Haziran seçimleri [&hellip]

“Her zaman halkın yanında olduk”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ali Özkaya, AK Parti hükümetinin her zaman halkın yanında olduğunu söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ve Sandıklı ilçe merkezlerinde sürdürdüğü ziyaretlerini köy ve beldelerle devam etti. Özkaya, gittiği köy ve beldelerde yoğun ilgi görürken, vatandaşlar AK Parti Milletvekili adaylarına tam destek verdiklerini söylediler.
7 Haziran seçimleri öncesi Dinar ve Sandıklı ilçelerine hummalı bir çalışma yürüten AK Parti Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, ilçe merkezlerindeki ziyaretlerinin ardından belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Dinar ilçesine bağlı Haydarlı beldesini ziyaret eden Özkaya, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Haydarlı sanayi esnafı ile hastanesini de ziyaret eden Özkaya, “AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Dinar ilçemizi ve bölgesini geliştirmek için çalışacağız” dedi.
Özkaya, “Tarım alanlarının sulamasına yönelik projemiz var. Deri kuyuların tamamında güneş panelleri kurularak, çiftçilerimizi elektrik giderinden kurtaracağız. Yine patates üreticilerine yönelik soğuk hava depoları kurarak, üreticimize rahat bir nefes aldıracağız. Aynı zamanda alternatif üretim yöntemleri oluşturarak, üretim ağını çiftçilerimizle birlikte geliştireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme